آخرين پست هاي ارسالي انجمن ايران دلفي

تماشای رایگان فیلم ایرانی ، خارجی و کودک آکادمی دلفی
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: مشكل حاشيه اي راجع به دلفي7 وارتباط آن با پروژه هاي مختلف

مدیر انجمن ahmadi613 آواتار ها
    تشکر ها
    6
    تشکر شده 9 بار در 5 ارسال.

مشكل حاشيه اي راجع به دلفي7 وارتباط آن با پروژه هاي مختلف

با سلام
    اعضاي محترم سايت بنده تا سه ماه پيش فايلي بانام peroject داشتم كه محتوي 100 پروژه دلفي .اين فايل را در هر درايوي قرار مي دادم پروژه ها باز ميشدند وتغييرات را اعمال مي كردم ودوباره كمپايل وفايل exe مي ساخت اما مدت سه ماه است كه اين فايل فقط در درايو E* پروژه ها باز مي شوند و درايو هاي ديگر فايل open file مربوط به ويندوز را نمايش مي دهد(نه فايل open with) ضمنا چون نمي توانم عكس open file را آپلود كنم عذر مي خواهم البته اين open file سه منو دارد (creat newuform..cerat new unit ....creat new textfile).كار هاي كه انجام داده ام بشرح زير است.ضمنا آنتي ويروس shield را دارم بسيار عاليست وجنبه ويروسي ندارد.
    1-در پروژه نصب دلفي 7 مدتي است خيلي تغييرات بوجود آورده ام وامتحان كرده ام مشكل رفع نشده است.
    2-در خود پروژه هاي كه در فايل مذكور بوده اند نيز همين مورد 1 را انجام داده ام بي نتيجه بوده است.
    از ويندوز 2004 5سال است استفاده مي كردم چنين نبوده.ويندوز مذكور در درايو C است درايو C را دوبار فرمت و همين ويندوز را نصب نموده ام.مشكل رفع نشده است.
    3-مسر پروژه ها را كه دارم از جدول وفايل صوتي وغيره همه را كنترل و اليوس هم ساخته ام فايده نداشته است.
    4- مي دانم اگر سيستم را به كلي فرمت كنم موضوع حل مي شود .اما با تجربه مهندسين مي خواهم با پيدا نمودن اشكال بر تجربه خود وديگران افزوده گردد.گوش وچشمم انتظار كلام وقلم شماست . كمي هم خسته شده ام موفق باشيد.
    با صداقت و دوري از ريا زندگي شيرين وشيرين تر مي شود...

مدیر انجمن b_itman_b آواتار ها
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 10 بار در 9 ارسال.
    راستش دوست عزیز من مشکلت را کامل نفهمیدم.ولی یه چیزت رو دوست دارم و اونم اینه که علاوه بر حل کردن مشکل آدم باید بدونه مشکل چرا و چجوری به وجود اومده
    همه چیز قابل دستیابی است اگر تو بخوای

مدیر انجمن b_itman_b آواتار ها
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 10 بار در 9 ارسال.
    احمدی جان فکر کنم گرفتم مشکلت چیه.اسم پوشه و مسیر اجرای پروژه هات رو با کاراکترهای انگلیسی تغییر بده و مشکلت انشاء الله حل میشه
    همه چیز قابل دستیابی است اگر تو بخوای

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)