با سلام خدمت اساتید .
آیا گزارش گیری پویا با quick report امکان پذیره ؟
اگه آره چطوری ؟
اگه نه با* fast report چطور میشه ؟ من اصلا fast report کار نکردم .
ممنون میشم دوستان کمک کنند.
با سلام خدمت اساتید .
آیا گزارش گیری پویا با quick report امکان پذیره ؟
اگه آره چطوری ؟
اگه نه با* fast report چطور میشه ؟ من اصلا fast report کار نکردم .
ممنون میشم دوستان کمک کنند.
سلام.منظورتون از گزارش گیری پویا چیه ؟
اگه منظورتون اینه که بشه ریپورت رو بعد از طراحی به صورت دلخواه تغییر داد که عملا این کار با Quick Report امکان پذیر نیست ، چون فایل Report*اون در دل فایل اجرایی شما می باشد ، ولی اگه منظورتون از پویا بودن گزارش های دلخواه است که خوب براحتی می تونید با استفاده از* QR بصورت Runtime کامپوننتهای مورد نیاز رو ایجاد کنید.
یه راه دیگه هم هست و اونم استفاده از ابزاری است که بتونه DbGrid شما رو چاپ کنه . مثل : کامپوننت Ehlib
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...
منظور اینه که توسط کاربر بشه تغییراتی تو گزارش داد .
مثلا کاربر برای چاپ بتونه انتخاب کنه که نام و فامیل باشه با آدرس و شماره تلفن - یا نه فقط نام و فامیل با آدرس باشه .
اگه کسی متد خاصی داره لطف کنه و بزاره - یا اگه مثالی هست آپلود کنند ممنون میشم .
منظوره دوستمون گزارش سازه.منم خودم یه چند وقتی هست واسم سواله ولی ایده خاصی به ذهنم نمیرسه.شایدم کامپوننت خاصی داشته باشه.دوستان اگه میتونن راهنمایی کنن.
همه چیز قابل دستیابی است اگر تو بخوای
چند روش پیشنهادی برای این کار داریم :
1. اگر نرم افزارتون یک نرم افزار معمولی بوده و تعداد ریپورت زیادی ندارد ، بهترین روش میتونه این باشه که به ازای تمام حالات ممکن شما گزارش طراحی کرده ودر فرم قبل از نمایش گزارش چند چک باکس بگذارید تا با انتخاب چک باکس های مورد نظر و اجرای یک شرط به گزارش مربوطه ارجاع داده شود ...
2.اگه این امر براتون امکان پذیر نباشه که بایستی از همان روش ایجاد* Runtime کامپوننتهای* QR استفاده نمایید.
یعنی با توجه به همون انتخاب کاربر در زمان اجرا فرم گزارشتون رو تغییر بدید .
3.با توجه به ساپورت گزارش گیرهای متعدد در کامپایلر های دلفی*مثل Fast report , Crystal Report , ....* میتونید گزارش رو طوری طراحی کنید که خود کاربر گزارش رو به دلخواه در هر مرحله ای تنظیم کرده و نیاز به هیچگونه کدنویسی ای خاصی نداشته و از امکانات گزارش گیر می باشد ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه میشه دوستان کمک کنند .
با دلفی xe نوشته شده ولی باید کامپوننت quick report* نصب باشه .
دکمه add یه TQRDBText به ریپورت اضافه میکنه که تو فرم خام مشخص میشه ولی تو Preview ، نمایش داده نمیشه !؟
مشکل از کجاست ؟ با تشکر
سلام.دوست عزیز شما باید حتی الامکان*یک Report به صورت جداگانه طراحی کنید* ، نه در قالب فرم اصلیتون.اوکی ؟
یعنی File>>New>>Report و...
با سلام . دزست شد . لینکشو میزارم شاید به درد بخوره .
مفید و عالی بود.
با سلام
من با فست ریپورت کار کردم خیلی از آن راضی هستم و همچنین تمامی گزارشهای آنهارا بصورت خواسته * meyti* را با آن انجام داد
اگر نیاز داشتید پیام بگذارید برای شما ارسال کنم
شاملو
دلفی کاران را دوست دارم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مدیر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]**
لطفا اگر مقدوره یک آموزش برای **Fast Report* در قالب یک پست بگذارید.
یه آموزش خوب FastReport از آقای بابک احدی هستش که به نظر من برای شروع عالیه و براتون پیوستش کردم.
اینم لینک دانلودش
علاقه مندي ها (Bookmarks)