آخرين پست هاي ارسالي انجمن ايران دلفي
-
09 / March / 2013, 02:06 PM
مدیر انجمن
مطرح کردن اشکالات و جوابیه آنها
با سلام خدمت بازدید کنندگان و اعضای محترم
لطفا در خصوص اشکالات پیش آماده و همچنین جوابیه خود در خوص چگونه اشکالات را رفع کنیم در این قسمت اطلاعات خود را وارد کنید
-
-
09 / March / 2013, 02:30 PM
مدیر انجمن
با سلام
در سالهای گذشته من یک برنامه را در FoxPoro* تحت DOS نوشتم و جدول آن DBF بود که متاسفانه حال که خواستم یک برنامه کوچک به آن* اضافه کنم البته با زبان دلفی در ویندوز یک سری تغییرات را بدهد با مشکل اجرای برنامه بر روی سیتم دیگر شدم که اجرا نمیشود و اشکال پیدا نشدن فایل و نشناختن جدول بود
من قبلا با این مشکل به صورت اینکه جدولی را با Database Desktop* ساخته بودم و هنگام اجرای این اشکال میگرفت آشنا بودم اما آن ترفند جواب نداد و مجبور شدم که یک فایل به فایلهای قبلی اضافه کنم که اطلاعات بیشتر را در یک فایل آموزشی جهت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] گذاشته ام که میتوانید آن را د[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کنید
ضمنا میبخشید که نتوانستم فایلها را هم برایتان بگزارم چون حجم آنها زیاد بود اما شما این فایلها را دصورت نصب کردن دیتابیس دسکتاپ دلفی موجود است و فقط کافی است نام آنهارا جستجو کنید
-
علاقه مندي ها (Bookmarks)
علاقه مندي ها (Bookmarks)