مدیر جان یک کامپننت دارم که این کار را انجام میدهد آیا میشود آن را اینجا گذاشت ضمنا چگونه باید این کار انجام بدهم
ناگفته نباشد که من در دلفی 6 کار میکنم و آونو را آنجا استفاده میکنم
مدیر جان یک کامپننت دارم که این کار را انجام میدهد آیا میشود آن را اینجا گذاشت ضمنا چگونه باید این کار انجام بدهم
دلفی کاران را دوست دارم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
procedure TForm1.BitBtn1Click(Sender: TObject);
begin
Application.BiDiMode:=bdRightToLeft ;
Application.BiDiKeyboard:="00000429"* ;
Edit1.BiDiMode:=bdRightToLeft;
edit1.SetFocus;
end;
procedure TForm1.BitBtn2Click(Sender: TObject);
begin
Application.BiDiMode:=bdleftToright ;
Application.NonBiDiKeyboard:="00000329" ;
Edit1.BiDiMode:=bdlefttoright;
edit1.SetFocus;
end;
با صداقت و دوري از ريا زندگي شيرين وشيرين تر مي شود...
مرسی آقای احمدی.
فقط بهتره برای این کار یک combobox روی صفحه بزارید و آیتمهای (فارسی و انگلیسی و عربی ) رو داخل اون قرار بدید و بعدش کد زیر رو در داخل رویداد *onclick یک باتن بزارید.
کد:
کد:procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject); begin if langcmb.Text="فارسي" then begin Application.BiDiMode:=bdRightToLeft ; Application.BiDiKeyboard:="00000429" ; Edit1.BiDiMode:=bdRightToLeft; edit1.SetFocus; end; if langcmb.Text="انگليسي" then begin Application.BiDiMode:=bdLeftToRight ; Application.BiDiKeyboard:="00000329" ; Edit1.BiDiMode:=bdLeftToRight; edit1.SetFocus; end; if langcmb.Text="عربي" then begin Application.BiDiMode:=bdRightToLeft ; Application.BiDiKeyboard:="00000401" ; Edit1.BiDiMode:=bdRightToLeft; edit1.SetFocus; end; end;
دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...
نقل قول از b_e_shamlu
لطف می کنید ، ضمنا از طریق آپلودسنتر مخصوص سایت که در تبلیغات بالای سایت درج شده است...
با سلام فایل مورد نظر را آپلو کردم کامپوننت خوبی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میبخشید که یکمی دیر شد علت خراب شدن مدمم بود
راستی یک مدم adsl* دلینک دارم که اشتباها وقتی خواستم فرم ورش را به روز کنم بعلت اشتباه مدمم دیگر کار نمی کنه یعنی دیگه حتی نمیشود به آن وصل شده راهی راهی بنظر شما نمی رسه
خواص این کامپوننت را خدمت شما عزیزان عرض میکنم* خواص این کامپوننت این است که اگر دکمه های ترکیبی تغییر کیبرد و یا حتی اگر زبان کامپیوتر تغییر کند* در این رویداد کامپوننت خواهید دید و میتوانید عکس العمل خاص خود اجر کنید
دلفی کاران را دوست دارم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام .مرسی از ارسال فایلتون.
مودم رو از طریق دکمه ی ریست اش ریست کنید و دوباره کانفیگ رو انجام بدید .
جهت یادآوری از طریق ip:192.168.1.1
علاقه مندي ها (Bookmarks)