آخرين پست هاي ارسالي انجمن ايران دلفي

تماشای رایگان فیلم ایرانی ، خارجی و کودک آکادمی دلفی
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: چگونه برنامه اي قبلا به سرور راه دور وصل نبوده آن را تحت شبكه راه دور درآوريم.

مدیر انجمن ahmadi613 آواتار ها
    تشکر ها
    6
    تشکر شده 9 بار در 5 ارسال.

چگونه برنامه اي قبلا به سرور راه دور وصل نبوده آن را تحت شبكه راه دور درآوريم.

باسلام
    برنامه اي دارم كه با access و از ado به database ارتباط دارد.شامل 40 منو وداراي بيش از 50 جدول اكسس مي خواهم آن را در فضاي اينتر نتي بگذارم كه هر تعداد* كاربر با آن كار كنند.قبلا با اين استال شيلد ستاپ سازي شده وبدون اتصال به شبكه بسيار سريع و حتي اگرخيلي از فايل هاي* برنامه از روي سيستم حذف گردد به محض كليك روي فايل اجرايي برنامه تمام فايل هاي حذفي را بازسازي مي كند و يك فروشگاه مي تواند با هر تعداد كاربر از آن استفاده كندوكاركرد هر كاربردر هر زماني ثبت مي شودو...البته من براي اوقات فراقت پر شود به برنامه نويسي عادت دارم وراهنمايي كلي شما كه بتوانم آن را تحت شبكه ببرم بر معلوماتم اضاف مي گردد ضمنا توضيحات براي تشويق كاربران كه بدون كلاس هم مي توان كارهايي كرد اگر بخواهيم.قبل از هر اقدامي از توجهتان ممنونم. منوي اصلي برابر تصوير زير اعداد روي منوها شماره فرم هابراي راهنايي خودم است).

با صداقت و دوري از ريا زندگي شيرين وشيرين تر مي شود...

مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تشکر ها
    247
    تشکر شده 250 بار در 160 ارسال.
    Blog Entries
    1
    سلام. کافیه دیتابیس اتون رو به هاستتون جابجا کرده و از اکسس به MySQL* کانورت کنید .
    سپس با استفاده از کامپوننت UNIDac به جای ADO خیلی راحت (البته قبلش با هاستتون هماهنگ کنید تا پورت مربوطه رو براتون باز بزاره ) با نرم افزارتون ارتباط برقرار کنید ...
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)