با سلام خدمت استاد گرامي
شايد از شما زياد پرسيده باشند كدام زبان را براي برنامه نويسي انتخاب كنيم ؟
حالا من سي شارپ را انتخاب كنيم يا دلفي را؟
با سلام خدمت استاد گرامي
شايد از شما زياد پرسيده باشند كدام زبان را براي برنامه نويسي انتخاب كنيم ؟
حالا من سي شارپ را انتخاب كنيم يا دلفي را؟
سلام و درود.
حقیقت امر این دو زبان یکسری تفاوت هایی با هم داشته و همچنین یکسری طرفدارانی دارند.
بنده و دوستانی که در حوزه ی دلفی فعالیت میکنند مطمئنا به شما دلفی رو پیشنهاد میدیم و دوستان سی شارپ کار* هم سی شارپ رو .
در واقع دلفی به خاطر طرفداران بیشتری که داره ، کامپوننت های فراوانی داره و به نظر من خیلی راحت تر از سی شارپه.
ولی در کل مقایسه ی دو زبان برنامه نویسی اشتباهه چون هر کدوم از این زبانها توسط متخصصان بزرگی ابداء و توسعه داده میشه.
موفق باشید
دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...
هر زبان برنامه نویسی امکانات و خصوصیات خاص خود را دارد. به نظر من ماکروسافت در این چند سال اخیر خیلی روی زبانهای برنامه نویسی کار کرده و به سرعت در حال پیشرفت و بهبود دادن کار می باشد. مثلا در مورد asp.net و asp.net mvc که خیلی خیلی عالی کار کرده است و داره جای تمامی رقیب ها رو میگیره
نقل قول از meysam99
هر زبان برنامه نویسی امکانات و خصوصیات خاص خود را دارد. به نظر من ماکروسافت در این چند سال اخیر خیلی روی زبانهای برنامه نویسی کار کرده و به سرعت در حال پیشرفت و بهبود دادن کار می باشد. مثلا در مورد asp.net و asp.net mvc که خیلی خیلی عالی کار کرده است و داره جای تمامی رقیب ها رو میگیره
بقیه ی شرکت ها هم بیکار ننشسته* و حداکثر تلاش خودشون رو در این بازار رقابت انجام داده اند.
دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...
علاقه مندي ها (Bookmarks)