سلام
چطوری میشه توی combobox ها فارسی نوشت؟
برام خیلی مهمه
لطفا راهنماییم کنین
سلام
چطوری میشه توی combobox ها فارسی نوشت؟
برام خیلی مهمه
لطفا راهنماییم کنین
برای فارسی نویسی مشکل خاصی وجود نداره ؟ و میشه نوشت !
میشه بیشتر توضیح بدید ؟
سلام.
یک ComboBox روی فرم اتون بزارید بعد از قسمت Object Inspector روی عنصر Items کلیک کنید و تکست مورد نظر رو به هر زبانی که دوست دارید ، به ازای هر آیتم در یک خط جداگانه بنویسید.
همچنین روی عنصر Text هم کلیک کرده و نوشته ی پیش فرض اتون رو مشخص کنید ( با هیچ زبانی مشکل نداره )
نکته ی آخر هم انتخاب فونت فارسی هستش که مهمه که فونت انتخابی شما فارسی رو ساپورت کنه ...
دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...
همین کارو کردم تو قسمت Item* فارسی مینویسم با یه فونت فارسی ولی بعد اجرا همه آیتمها میشن علامت سوال
این یه نمونه کد تست شده است .
دانلود اش کن :* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم اجق وجق نشون میده پس مشکل از سیستممه درسته ؟ زبان های فارسی ویندوزم هم نصب شده به نظرتون باید چکار کنم ؟
اصلا فارسی میتونید تایپ کنید ؟
در نرم افزارهای دیگه فارسی رو نشون میده ؟
آره فارسی تایپ میشه
تو نرم افزار های دیگه هم فارسی نشون میده حتی بعد از اجرا تو پیش فرض combobox* فارسی میمونه و تغییری نمیکنه فقط آیتم های داخل combo* تغییر میکنن
حتی نمونه شما هم زمانی که *اجرا* کردم فارسی نبود
یه روش خوب اینه که توی کد نویسی مقادیر فارسی رو بدی .
مثلا :
کد:
کد:ComboBox1.Text:="یک"; ComboBox1.Items.Add("یک") ; ComboBox1.Items.Add("دو") ; ComboBox1.Items.Add("سه") ;
با این روش بعد از کامپایل روی اکثر سیستم ها کار میکنه . اگه اشتباه نکنم حتی اگه فارسی هم روی سیستم مقصد نباشه درست کار میکنه .
تشکر از لطف شما
ولی همه این راهارو رفتم نشد
نمیدونم چه مرگشه
این دو تا کار رو انجام بدهید :
1. در Regional and Language Options قسمت advance زبان farsi* یا Persian*را انتخاب کنید.
2.در تب Regional Options قسمت location* رو iran قرار بدهید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون
فکر کنم باید ویندوزمو عوض کنم ببینم درست میشه
میشه طریقه گزارش گیری و پرینت گرفتن تو دلفی رو برام توضیح بدبد ؟
سلام.
به این پست مراجعه نمایید.
علاقه مندي ها (Bookmarks)