سلام به دوستان خوبم
بنده حقیر از شما تقاضایی دارم و اون اینه که اگر کسی از شما هاست رایگانی سراغ داره که قابلیت ریموت (سوال و جواب) را داره لطفا به من معرفی کنه!!
با تشکــــــــــــــــــــــ ــر
سلام به دوستان خوبم
بنده حقیر از شما تقاضایی دارم و اون اینه که اگر کسی از شما هاست رایگانی سراغ داره که قابلیت ریموت (سوال و جواب) را داره لطفا به من معرفی کنه!!
با تشکــــــــــــــــــــــ ــر
اینجا رو یه نگاه بنداز
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سپاس فراوان دوست عزیز
میرم ببینم چه خبره.
ببخشید دوستان
متاسفانه هاست مورد نظر پیدا نشد!!!
اگه جایی سراغ دارید معرفی کنید.
سلام دوست گرامی.
هیچ هاستینگ مجانی ای وجود نداره که قابلیت ریموت شدن رو داشته باشه.بایستی یه مقدار هزینه کنید...
دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...
خب نمیشه اول اموزش شما را دنبال کنیم بعد هاست اجاره کنم؟
آخه اومدیم من هاست گرفتم و بعد آموزش طول بکشه و مدت زکان اجاره هاست از بین بره!!!
کار کردن با دلفی در Localhost که کار سختی نیست ، فقط قراره دیتابیس رو* بسازید و اتصال بدید ...
از UniDac استفاده کنید و Provider رو** مثلا MySql انتخاب کنید ..
پارامترهاش هم که مثلا سرور میشه Localhost
DB_NAME* هم که هر چی گذاشته باشید.
DB_USER و DB_PASSWORD هم همینطور ...
پورت هم برای MySql* بصورت پیش فرض 3306
خب اقای مدیر من این کار هایی که فرمودید را با موفقیت انجام دادم.
لطفا ادامه مبحث ...
سلام. طبق این پست خودتون چهار عمل اصلی رو هم که بلدین [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مشکلتون کجاست؟
ادامه ی بحث چی؟
اقای مدیر اگه شما به اون نرم افزاری که من نشونتون داده بودم توجه کرده باشید ، با ید بدونید که من در ارسال و گرفتن اطلاعات از روی هاست ، چگونگی ارسال پسورد در صورتی که فراموش شده باشه ، و نحوه تشخیص اطلاعات درست توسط نرم افزار و ... مشکل دارم یا بطور اساسی بگم میخواهم با کمک شما از 0 تا 100 این طراحی را باهم انجام بدهیم.
پس خواهشان کمک کنید ، حتی در مورد طراحی نرم افزار.
با سپاس
در طراحی نرم افزار و ارسال* و یا دریافت اطلاعات از هاست یا از دیتابیس تحت شبکه ، هیچ تقاوتی وجود ندارد و فقط بحث رشته ی اتصال یا همان Connection String متفاوت خواهد بود.
شما طراحی*فرم اول (Login)*رو استارت بزنید تا من ایرادات اتون رو برطرف کنم.
ضمنا من دقت کامل رو انجام دادم ، شک نکنید ...
مثال زیر برای چک کردن یوزر و پسورد نرم افزار و همچنین بررسی دسترسی های کاربر میباشد.
کد:
کد:procedure TLogin.SpeedButton1Click(Sender: TObject); var password : MD5Digest ; begin try password :=MD5String(MaskEdit1.Text) ; if dm.tbl_users.Locate("users_id;users_password;",VarArrayOf([Edit1.Text,MD5Print(password)]),[loCaseInsensitive]) then begin if dm.tbl_users["userSahebKala"]= true then begin main.btn_menue_peymankaran.Enabled := True; main.N4.Enabled := True; end else begin main.btn_menue_peymankaran.Enabled := false; main.N4.Enabled := false; end; if dm.tbl_users["userBackup"]= true then begin main.btn_menue_backup.Enabled := True; main.N20.Enabled := True; end else begin main.btn_menue_backup.Enabled := false; main.N20.Enabled := false; end; if dm.tbl_users["userReport"]= true then begin main.btn_menue_fehrest.Enabled := True; frmVoroodInformation.btn_chap_all_peymankar.Enabled:=True; frmVoroodInformation.btn_chap_one_peymankar.Enabled:=True; end else begin main.btn_menue_fehrest.Enabled := false; frmVoroodInformation.btn_chap_all_peymankar.Enabled:=false; frmVoroodInformation.btn_chap_one_peymankar.Enabled:=false; end; if dm.tbl_users["userKarbaran"]= true then begin main.btn_menue_karbaran.Enabled := True; main.N1.Enabled := True; end else begin main.btn_menue_karbaran.Enabled := false; main.N1.Enabled := false; end; Login.Hide; main.Show; main.StatusBar1.Panels[3].Text :="کاربر جاري :"+dm.tbl_users["users_name"]; end else begin ShowMessage("نام کاربري يا کلمه عبور اشتباه مي باشد"); //edit1.Clear; MaskEdit1.Clear; Edit1.SetFocus; end; except ShowMessage("عمليات ورود با شکست مواجه شد.لطفا اتصال خود را بررسي نماييد"); end; end;
اقای مدیر چندتا سوال :
من از Edit استفاده کنم یا از dbEdit ?
و اینکه ابتدا چطور باید یک کاربر را در دیتابیس بسازم و سطح دسترسی هاشو درست کنم که بعد نرم افزار اول چک کنه ببینه چنین کاربری هست یا نه؟
سلام.
اگر قرار است edit اتون به دیتابیس لینک بشه از DBEdit و در غیر اینصورت از Edit .
کلا DBEdit کار شما رو ساده تر خواهد کرد.
جدول یوزر در دیتابیس هم تقریبا به صورت زیر خواهد بود.
کد:
کد:CREATE TABLE [dbo].[tblUsers]( [userId] [nvarchar](10) NOT NULL, [userPassword] [nvarchar](32) NULL, [userName] [nvarchar](30) NULL, [userShShenasname] [nvarchar](10) NULL, [userShMeli] [nvarchar](10) NULL, [userTelHouse] [nvarchar](11) NULL, [userMobile] [nvarchar](11) NULL, [userAdress] [nvarchar](50) NULL, [userImage] [image] NULL, [userUsers] [bit] NULL, [userBackup] [bit] NULL, [userReport] [bit] NULL, [userNameFather] [nvarchar](10) NULL, [userEmail] [nvarchar](30) NULL ) ON [PRIMARY] TEXTIMAGE_ON [PRIMARY] GO
لازم به ذکر است که فیلدهای با Type بولین برای چک کردن محدودیت خواهند بود...
من میخوام کاربر بصورت دستی اطلاعات را وارد کنه و نرم افزار اطلاعات را تست کنه اگه درست بود بعد وارد بشه ، پس با این حساب باید از edit استفاده کنم؟
منظورتون از این کد بالا چیه ؟ باید چطور و کجا بکارش ببرم؟
سلام.شما میتونید برای فرم Login از یک Edit جهت UserName و یک MaskEdit جهت Password استفاده کنید.
کد بالا کد ایجاد جدول کاربران در دیتابیس است.
خیلی خیلی ببخشید ، ولی من این کد را باید چگونه بکار ببرم؟ در بخش کد دلفی بنویسم یا ...
باتشکــــــــر فراوان
نقل قول از admin
سلام.شما میتونید برای فرم Login از یک Edit جهت UserName و یک MaskEdit جهت Password استفاده کنید.
کد بالا کد ایجاد جدول کاربران در دیتابیس است.
Admin عزیز ممنون از توضیحاتتون من این پست رو دنبال میکنم تا اطلاعاتم رو افزایش بدم ولی این جا یه سوال برام پیش اومده و اونم اینه که چرا برای پسورد از MaskEdit استفاده کنیم؟
با سلام و تشکر از مدیر yanin*عزیز
معمولا MaskEdit قابلیت Mask کردن پسورد را به هر فرمت خاصی داره ، به عنوان مثال :
و همچنین برای امنیت پسورد این کار رو انجام میدیم...
ممکنه در یک اطاق چندین یوزر با سطح دسترسی متفاوت بخواهند از نرم افزار استفاده کنند ، پس بایستی اون رو Maskکرد.
اقای مدیر اول اینکه من کد بالا را چگونه بکار ببرم؟
2- من به یه مشکل در wampserver برخوردم که برای برطرف کردنش به کمک متخصصی مثل شما نیاز دارم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
3-هنگامی که فایل اجرایی برنامه را اجرا میکنم چنین اروری میده؟
4- من از maskedit استفاده میکنم ولی رمز معلومه!!!
سلام.
برای ارور اولی که خوب ارور یوزر و پسورد رو میده ، معمولا به صورت پیشفرض یوزر و پسورد MySQL به صورت زیر می باشد:
User : root
پسورد هم که هیچ یعنی Blank Password
برای ارور دوم هم شما باید شی ء* MySQLUniProvider* رو بر روی فرمتان بیاندازید.
برای مشکل سومی هم مقدار *Password Char* رو * بگذارید.
موفق و موید باشید
مدیر عزیز هر سه مشکل آخر به کمک شما برطرف شدند.
اما من هنوز موندم کدی را که گفتید چگونه و کجا بکار ببرم؟
و اینکه چگونه در wampserver چند تا کاربر با دسترسی های مختلف بسازم؟
راستی این صحفه لاگین من هست :
اما اون کدی را که بهم دادین برای دکمه ورود گذاشتم اما موقع اجرا چنین ارور هایی را میده :
سلام.اون یه نمونه کد بود که من فرستادم.
فقط خواستم با syntax آشنا بشید.
شما اول باید با اصول کار آشنا بشید بعدا نرم افزار طراحی کنید ...
پیشنهاد میدم از صفر شروع کنید و اصول کار رو یاد بگیرید ، شما مراحل صفر تا 50 رو ول کرده و یکدفعه می خواهید 50 تا 100 رو یاد بگیرید.
این کار شما نه که هیچ کمکی بهتون نمیکنه و بلکه خیلی زود شما رو دلسرد میکنه ...
پیشنهاد میدم تا مجموعه ی کامل یادگیری دلفی مربوط به مهندس شاهین عشایری رو دانلود و کاملا مشاهده نمایید.
اینم لینکش:
آه ه ه ه ه ه
دلم شکست از این شکست!!!
با عرض پوزش باید بگم که این حرف های شما بیشتر من را دلسرد کرد ، از جایی که سرعت اینترنت من زیاد بالا نیست اما سعی میکنم از صفر یاد بگیرم و به حرف شما احترام بذارم چون خیلی به من احترام گذاشتین.
اما ای کاش میشد از راهنمایی های خوبتون بهره میبردم.
علاقه مندي ها (Bookmarks)