با سلام و خسته نباشید
چطوری میشه نام یک ستون (نام فیلد) دیتابیس را درون یک label نمایش داد.
با سلام و خسته نباشید
چطوری میشه نام یک ستون (نام فیلد) دیتابیس را درون یک label نمایش داد.
دستور زیر را داریم* چطوری میشه نام ستون n4 یاn5*با*n6 رو برای مقادیری که بدست میاد توی یه لیبل نمایش داد تا مشخص بشه* مقدار توی n4بوده یا n5 یا n6
کد:
کد:select * from personal where((n4 like ""%"+combobox1.text+"%"")or(n5 like ""%"+combobox1.text+"%"")or(n6 like ""%"+combobox1.text+"%""))
سلام.
به روش زیر عمل کنید.
کد:
کد:ADOQuery1.SQL.Clear; ADOQuery1.SQL.Add("select * from data_base"); ADOQuery1.SQL.Add(" where id ="+Edit1.Text); ADOQuery1.SQL.Add("or id ="+Edit2.Text) ; ADOQuery1.SQL.Add("or id ="+Edit3.Text) ; ADOQuery1.Open; Label1.Caption := ADOQuery1.FieldValues["prsnName"];
دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...
ببین دوست عزیز اگه میخوای اسم فیل خاصی رو در DBgrid بدست بیاری دستورش edit1.text :=coColumn.FieldName هست که در ایونت*** TitleClick* مربوط به DBGrid مورد نظرت مینویسی ولی اینی که شما میخوای به نظر من با شرط و دستور Filter خیلی راحت بدست میاد
ADOQuery1.SQL.Text :=select * from personal
ADOQuery1.open
ADOQuery1.filtered := False
ADOQuery1.filter := "n1 Like %"+QuotedStr(ComboBox1.Text)+"%"b
ADOQuery1.filtered := True
if AdoQuery1.recordCont > 0 then edit1 .Text :=N1
واسه اون دو فیلد دیگر هم به همین ترتیب.البت این راه فعلا به ذهنم اومد و مطمعنا کاراترین راه نیستشرمنده مدیر جون من از کد شما زیاد سر در نیاوردم ولی این دوستمون میخواد یه عبارتی رو تو 3 تا فیلد جستجو کنه نه اینکه 3 تا عبارت رو تو یه فیلد.اگه اشتباه میکنم توضیح بدین ممنون میشم
همه چیز قابل دستیابی است اگر تو بخوای
b_itman_b جان.
درسته. من منظورت رو بد متوجه شدم ...
دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...
علاقه مندي ها (Bookmarks)