کسی کامپننت TeeChart Pro رو برای دلفی Xe2 داره
کسی کامپننت TeeChart Pro رو برای دلفی Xe2 داره
سلام مهندس طاهری عزیز.
سایت مرجع این کامپوننت برای تمام زبانهای برنامه نویسی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]*می باشد.
در سایت زیر میتونید کامپوننت رو دانلود کنید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...
سلام مهندس yanin
فایل مربوط رو از لینک زیر دانلود کنید و در صورت مناسب بودن در[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]آپلود کنید.
با تشکر(هزینه اش کلا 1500 تومان هستش)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول از admin
سلام مهندس yanin
فایل مربوط رو از لینک زیر دانلود کنید و در صورت مناسب بودن در[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]آپلود کنید.
با تشکر(هزینه اش کلا 1500 تومان هستش)
*مهندس این Xe4 و من Xe2 رو میخواستم ولی خدا رو شکر پیداش کردم *البته من منبع مجانی رو پیدا کردم این سایت از*ِDelphi-z.ru دانلود میکنه بعد پولی میزاره تو سایتش
این Xe2*
http://delphi-z.ru/delphi/delphi-components/501-teechart-pro-version-80x-full-source-and-compiled-libraries-for-xe2-32bit-vcl.html
اینم از Xe4*
http://delphi-z.ru/delphi/delphi-components/1263-teechartpro-and-teetree-pro-v8-for-xe4-32-bit-libs-and-source.html
مرسی اما مثله نسخه دلفی هفتش که فول سورس هست
برای Xe2 هم Full Source هست؟(یا Xe5 )
یعنی هیچکس Full Source این کامپننت رو برای دلفی Xe2 نداره*
نقل قول از yanin
یعنی هیچکس Full Source این کامپننت رو برای دلفی Xe2 نداره*
Full source نبود ؟
یعنی تنها راه استفاده از این کامپننت روی Xe2 یا Xe5*خرید اون از سایتش هست*
Admin عزیز اگه کامپننت دیگه میشناسی که مثله TeeChart Pro بتونه نمودار پویا رو گزارش نشون بده من Tms Advance Chart رو میشناسم ولی نمیتونه رو گزارش تولید کنه مثله TeeChart که میتونه با Quick Report یه گزارش عالی با نمودار پویا داشت
علاقه مندي ها (Bookmarks)