آیا کسی کامپوننت های ارتباط با دوربینهای تحت شبکه را برای دانلود دارد؟
آیا کسی کامپوننت های ارتباط با دوربینهای تحت شبکه را برای دانلود دارد؟
سلام دوست عزیز.به شخصه ندارم و تاحالا باهاشون کار هم نکردم.اگه دوست داشتی در این مورد برای من و بقیه دوستان یه توضیحی هم بده
همه چیز قابل دستیابی است اگر تو بخوای
سلاممن دنبال یک کد مشابه برای گرفتن فریم های UDP *هستم. یک سخت افزار درست کردم که فریم ثابت UDP *ارسال میکنه ، تو کامپیوتر هم با دلفی 2010 یک کد سرور با کامپوننت indy10 *نوشتم ولی نمیتونم فریم ها رو دریافت کنم. در ضمن فایروالم هم غیر فعال میکنم و همچنین با WIRESHARK * فریمهای ارسالی رو میتونم ببینم ولی با کد دلفی نه.
به نظرتون مشکل کجاست ؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید .
سلام نمی دونم چرا سراغ indy و udp رفتی شاید سوال بد متوجه شدم*
به هر حال از *کامپونت*VideoGrabber برای دوربینهایی که ip دارن می تونی استفاده کنی که از motion خیلی چیزای دیگه پیشتیبانی می کنه*
موفق باشی*
خیلی ممنون آقا مصطفی ،من سخت افزاری دارم که کار پردازش تصویر رو انجام میده و الان دنبال ارتباط با کامپیوتر از طریق پورت شبکه هستم برای ارسال و دریافت تصاویر به اون.راحترین فرمتی که پیدا کردم udp بود که بدون هندشیک اضافه داده ها رو انتقال بدم. ولی الان نمیتونم*داده*های*ارسالی*ا ز*سخت*افزار رو تو نرم افزار ببینم ولی با نرم افزار wireshark میتونم داد های ارسالی رو مانیتور کنم. یا مشکل از برنامه vhdl *سخت افزار هست یا کامپیوتر نمی دونم ، میخواستم بدونم کسی با socket یا indy برای ارسال و دریافت داده با فرمت udp اطلاعاتی داره.
علاقه مندي ها (Bookmarks)