تشکر فراوان از شما
تشکر فراوان از شما
ممنون حالا تونستم برنامه رو که میخواستم بنویسم اینم لینکش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی چگونه میشه یه سایت رو در دلفی باز کرد
نقل قول از reza36
راستی چگونه میشه یه سایت رو در دلفی باز کرد
سلام.با استفاده از ابزار TWebBrowser از تب Internet در دلفی 7
دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...
سلام من یه سوال دارم چگونه از فرم یک ،بازدن یک دکمه به فرم دو برویم مثلا من با زدن دکمه به صفحه دیگر منتقل شوم
سلام.
1.ابتدا یک Button روی صفحه می گذاریم.
2.کلیدهای ترکیبی Alt + F11 رو می فشاریم و از فرم باز شده unit2 را انتخاب می نماییم.
3.سپس در رویداد OnClick اون کد زیر رو می نویسیم.
کد:
کد:Form2.Show; Form1.Hide;
سلام.دوست عزیز گویا مبتدی هستی.البته بنده هم مبتدی هستم و فکر نکنم هیچ وقت حرفه ای بشم.
ابتدا باید فرمی رو که میخوای با زدن دکمه با دستوری نشون بده رو ، در فرم اولیه فرابخوانی.اصطلاحش میشه Uses کردن.برای این کار روی فرم شماره 1 قرار میگیری و دکمه Alt+F11 رو میزنی و پنجره ای باز میشه که تمامی یونیت هی برنامه ات رو میاره و شما یونیت مربوط به فرم مورد نظرتون رو انتخاب و دابل کلییک میکنی.حالا فرم شماره 2 شما نیز جزئی از فرم شماره 1 شما هست و با دستور Form2.showModal یا* Form2.show میتونی اون رو نمایش بدی.این ئیتور رو میتونی تو رویداد Onclick یه دکمه بنویسی و البته دقت کن که اگه روی فرم شماره 2 خودت اجزایی مقل EditBox یا هر چیزه دیگه ای داشته باشی هم میتونی به اون اجزا دسترسی داشته باشی.مثلا:*
form2.Edit1.Text := hello Form2
موفق باشی
همه چیز قابل دستیابی است اگر تو بخوای
مدیر جون گویا با هم ارسال کردیم.چون بعد از ارسال، جواب شما رو نیز دیدم وگرنه جسارت نمیکردم
همه چیز قابل دستیابی است اگر تو بخوای
نقل قول از b_itman_b
مدیر جون گویا با هم ارسال کردیم.چون بعد از ارسال، جواب شما رو نیز دیدم وگرنه جسارت نمیکردم
خواهش میکنم
من می خوام یه ماشین حساب درست کنم که *کیبرد داشته باشه مثلا با زدن دکمه یک بیاد.از کد*کد:
کد:کد:;"lable1.caption:="1
[CODE]استفاده میکنیم ولی اگه 1 رو دوبار بزنی 11 نمیا چگونه کاری کنیم که با زدم 2 بار 1*11بیاد
اینی که گفتید پیدا نکردم TWEB BROWS
نقل قول از reza36
اینی که گفتید پیدا نکردم TWEB BROWS
ورژن دلفی اتون ؟؟؟
علاقه مندي ها (Bookmarks)