سلام دوستان
کسی میدونه چجوری میشه با کمک اینتراوب یک برنامه چت آنلاین بین دو یا چند نفر نوشت؟
نمیدونم از چه ابزاری باید استفاده کرد. لطفا اگر کسی ایده ای دارد بفرماید.
با تشکر.
سلام دوستان
کسی میدونه چجوری میشه با کمک اینتراوب یک برنامه چت آنلاین بین دو یا چند نفر نوشت؟
نمیدونم از چه ابزاری باید استفاده کرد. لطفا اگر کسی ایده ای دارد بفرماید.
با تشکر.
روش پیشنهادی بنده اینه:
اول جداول مربوط به کاربران و پیام های متنی کاربران را تعریف کن
بعد ظاهر برنامه را روی کاغذ پیاد سازی کرده و در نهایت فرمهای آن را بساز
و در نهایت هم از تایمر و AjaxNotification برای بروز رسانی محیط چت استفاده کن.
این روش قبلا تست شده
saber1366 (25 / October / 2015)
ممنون از پاسختون
بنظرتون چت توی سایت یاهو یا گوگل هم از همین روش استفاده میکنند؟
یا برنامه هایی مثل واتزآپ چطور کار میکنند؟
فکر میکنید روش پیشنهادی شما سرعتش چقدر است؟
در مورد AjaxNotification توضیح میدهید که کجا قرار دارد؟
محل IWAJAXNotifier را پیدا کردم توی تب intraweb control بود لطفا در مورد اینکه چجوری باید باهاش کرد توضیح بدین
قطعا هر سایتی با توجه به تکنولوژی هایی که در اختیار داره روشهای مورد نظر خودشو استفاده میکنه . وقتی شما از اینتراوب استفاده میکنید نباید روش های دیگران را ملاک کار خودتون قرار بدید . مثلا در جایی خوندم که بعضی برنامه های چت از سوکت پروگرمینگ استفاده میکنند. ضمن اینکه داشتن تاریخچه چت میتونه یکی از آپشن های چت شما باشه . اگه تاریخچه را نخواسته باشید نیازی به ثبت اونها در دیتابیس ندارید. شما با داشتن جداول کاربران که شامل نام کاربری و رمز عبور آنهاست هم میتوانید یک چت ساده و بدون تاریخچه در اختیارشون بذارید. در مورد سرعت هم عوامل مختلفی تاثیر گذار هستند که زبان برنامه نویسی کمترین تاثیر را دارد و بیشترین تاثیر را سخت افزار یک سرور و حجم تراکنش های آن و همچنین پهنای باند و سرعت خدمات isp و ... دارند. البته بنده فقط تجربه خودمو عرض کردم قطعا اساتید دیگر تجربیات و معلومات بیشتری دارند.
saber1366 (25 / October / 2015)
به مثال و توضیحات سایت تولید کننده توجه کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی ایده دیگری ندارد؟
به این نتیجه رسیدم از این سایت به جایی نمیرسم اصلا کسی اینجا فعالیت نمیکنه
سلام
برای چند رنگ بودن نوشته و فرستادن عکس و سیمبول فکری دارید؟
منظورم اینه مطمئنید که ممو راه درستشه؟
برید سایت زیر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعدش که وارد شدید محیط رو بررسی کنید
اونجور که معلومه به tab control هست که یه پنل بزرک توش هست
هر کسی هم که تایپ میکونه یه پنل داینامیکی اضافه میشه
اگه با کروم برید تو سایت با زدن کلید F12 میشه اجزای سایت رو بهتر بررسی کرد
البته من تاره کار هستم. اساتید نظر بدهند
مطمئا نیستم بدرد پروژه شما بخوره -
لینک زیر استفاده از webcam توی دلفی 7 است
مثالهای اینترا وب هم استفاده از وب کم داره و هم ممو
اینم فایلی که میخاستید
کمک کنید
به لطف آقای مجید و mahmood دارم این برنامه چت را کامل میکنم
میخوام چیزی شبیه چت روم های قدیم یاهو درست کنم
لطفا هر کس چیزی از چت روم های یاهو یادش هست یا عکسی از صفجات روم های یاهو دارد بزاره ممنون میشم.
یک سوال دیگه هم دارم
برای ساخت قسمت ادلیست چه ایده ای دارید؟
و اینکه چطور یک نفر آی دی یک نفر دیگر را وارد کنه و به اون طرف پیغام برود و اونظرف بتونه accept کنه یا رد کنه؟
سخته مگه نه؟
سلام
تا جایی که بنده به خاطر دارم برای استفاده از چت روم های یاهو باید نرم افزار تحت ویندوز اون یعنی یاهو مسنجر را نصب میکردید. البته چت روم های یاهو دیگه کار نمیکنن ولی یاهو مسنجر هنوز کار میکنه و دو نفر میتونن با هم چت کنند .لطفا بگید که
1- چرا میخواید با اینتراوب چت روم بسازید؟
2- چرا میخواید تحت وب باشه ؟ مگه خود شرکت یاهو نمیتونسته از همون ابتدا اونو تحت وب بسازه ؟
1- هدف ساختن چت روم با اینتراوب اینه که گوشه ای از اینتراوب را بیاموزم و اینکه فکر میکنم اینتراوب اینقدر قوی باشه که بشه اینکار را انجام داد.
2- الف- چون الان اکثر محیط های چت تحت وبشون هم اومده و کاربر قرار نباشه دیگه نرم افزار نصب کنه. شبیه چت توی مرورگر خود یاهو و گوگل. ب- چرا یاهو هم میتونسته از همون اول تحت وب بسازه که فکر میکنم قبل از اومدن نرم افزار یاهو مسنجر تحت وب بوده. دلیل پیوست زیر
حالا ما هم میخوایم همچین کاری کنیم لطفا همراهی کنید
این نرم افزار هم مثل همه نرم افزار ها باید قبل از اجرا تحلیل بشه .
آیا روی کاغذ تحلیل کردید؟
آیا میدونید چه دیتیابیسی داره؟
آیا دیتابیسشو طراحی کردید؟
آیا تعداد فرمها یا فریم هاشو روی کاغذ طراحی کردید؟
آیا قالبشو انتخاب کردید؟
اگه پاسخ همه این سوالات مثبت هست پس همین الان میتونید دست به کد بشید. پیشنهاد میکنم از طراحی دیتابیس شروع کنید
تشکر از پاسختون
آره روی کاغذ آوردم فعلا این سوال زیر دهن منو مشغول کرده شما ایده ای برای آن دارید که چه ابزاری و چگونه استفاده شود؟
"برای ساخت قسمت ادلیست چه ایده ای دارید؟
و اینکه چطور یک نفر آی دی یک نفر دیگر را برای درخواست دوستی وارد کنه و به اون طرف پیغام برود و اونطرف بتونه accept کنه یا رد کنه؟ "
سلام بالاخره تونستید مشکلتونو حل کنید؟ اگه جواب مثبته لطفا اینجا بذارید تا ما هم استفاده کنیم
تعمیر تلویزیون توشیبا
علاقه مندي ها (Bookmarks)