آخرين پست هاي ارسالي انجمن ايران دلفي

دانلود رایگان کامپوننت های دلفی طراحی تخصصی ربات تلگرام
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: متد شما برای فیلترینگ در گزارش گیری

  1. #1
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، بندرعباس ، آیسک
    سن
    33
    نوشته ها
    513
    تشکر ها
    241
    تشکر شده 219 بار در 140 ارسال.
    Blog Entries
    1

    متد شما برای فیلترینگ در گزارش گیری

    با عرض سلام و درود خدمت تمامی کاربران و علی الخصوص*مدیران گرامی.یه بحثی رو میخوام اینجا راه بندازیم که مورد استفاده خیلی از دوستان قرار خواهد گرفت ،ممنون خواهم شد اگر متخصصین محترم تجربیات خودشون رو در این قسمت قرار بدهند تا
    *هم بنده و هم بقیه ی دوستان و بازدید کنند گان از اون به نحو احسن استفاده بکنیم.

    صورت سوال :
    فرض کنید در نرم افزاری قرار است یک گزارش به مشتری تحویل بدهیم ،* داده های مشتری حدودا بالغ بر* 100 آیتم می باشد. ( مثلا : نام و نام خانوادگی ،آدرس ، شماره ملی*، کد مشتری و حقوق*و *... )
    اگر قرار باشد کاربر به عنوان مثال بر اساس n آیتم از میان این صد آیتم فیلترینگ رو انجام بده
    چه روشی رو پیشنهاد می کنید ؟؟؟
    لازم به ذکر است که قرار است بر روی این اطلاعات آنالیزهایی هم در فرم گزارش اتون انجام بشه.
    مثلا :
    1.کل حقوق تمامی افراد رو محاسبه کنه ...
    2.تمام افرادی که حقوقشان بیشتر از یک مبلغ است رو شمارش کنه ...
    3.تمام افرادی که نام پدرشون علی است رو های لایت کنه ...
    و ...
    (لازم به ذکر است که این اطلاعات فقط*به عنوان مثال ذکر شد ... )
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  2. #2
    مدیر انجمن meyti آواتار ها
    تاریخ عضویت
    August 2013
    نوشته ها
    143
    تشکر ها
    134
    تشکر شده 74 بار در 55 ارسال.
    با سلام خدمت همه دوستان .
    اولین چیزی که به ذهن من میرسه اینه که گزارشی که مثلا 100 تا فیلد رو یکباره نشان بده امکانش خیلی کمه و خیلی بهم ریخته میشه .
    پس باید به ترتیب اولویت دسته بندی بشه . که نهایتا خروجی گزارش 10 الی 15 فیلد داشته باشه .

    بعدش تو اون دسته بندی ها با استفاده از چک باکس و شرط که تو تکس باکس قرار داده بشه فیلد ها چک بشن که نمایش داده بشه یا نه ، اگر قراره نمایش داده بشه چه شرطی داشته باشه .

    و این شرایط چک بشه و توسط یک کوئری به گزارش فرستاده بشه .

    که از قرار معلوم باید گزارش بصورت پویا انجام بشه .

    نظر مابقی دوستان چیه ؟




  3. #3
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، بندرعباس ، آیسک
    سن
    33
    نوشته ها
    513
    تشکر ها
    241
    تشکر شده 219 بار در 140 ارسال.
    Blog Entries
    1
    پویا بودن گزارش که صد درصده ، فقط بحث فیلترینگ و کوئری گرفتن بر اساس فیلترینگ هستش ...
    به عنوان مثال شما میخواید ده آیتم انتخاب کنید ،
    *پس :
    1. بایستی فرم* Report شما حاوی اون ده آیتم باشه ، Column Header هاتون بایستی مطابقت داشته باشه* و ...
    2. طریقه ی انتخاب اون چند آیتم .... ( مثلا از فرم انتخاب بشن و یا در Diolog و قبل از باز شدن گزارش ... )
    3. ممکنه که کاربر بخواد مثلا* یکسری مقایسه روی داده ها انجام بده ، پس کاملا بایستی روی اون قسمت کار بشه که مثلا اگر کاربر چک باکس شماره 1 رو انتخاب کرد* و* چک باکس شماره* 2 انتخاب شده بود یک عملیات انجام بشه و* همچنین بقیه ی آیتم ها ...
    و بقیه ی مراحل ...
    یه مثال واضح تر بزنم :
    در یک بیمارستان میخوایم گزارشی تهیه کنیم که تمام بیمارانی که :
    1. مابین تاریخ*x *و*y در بخش جراحی* بستری بودند
    2.دکتر doc اونها رو ویزیت کرده*
    3.بیش از سه قلم دارو مصرف کردند
    4.داروهاشون رو از داروخانه ی بیمارستان تهیه کردند
    5.*داروهاشون بهشون بیمه تعلق گرفته*رو به ما بده و در گزارش به تفکیک برای ما مشخص کن که :
    1. (Count)چند تاشون بیمه ی تامین اجتماعی داشتند و چندتاشون بیمه ی خدمات درمانی و ...
    2. همچنین مبلغ کل پولی که به داروخانه دادند
    3. و مبلغی که سهمیه بیمه بوده رو به ما بده
    4. و همچنین اونهایی که هنوز ترخیص نشدند رو* اسمشون رو با رنگ قرمز متمایز کن ...

    منتظر نظرات دوستان هستیم ...
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  4. #4
    مدیر انجمن meyti آواتار ها
    تاریخ عضویت
    August 2013
    نوشته ها
    143
    تشکر ها
    134
    تشکر شده 74 بار در 55 ارسال.
    به نظر من با توجه به زیاد بودن آیتم ها استفاده داخل فرم بهتره و دیالوگ شاید زیاد جالب نباشه . درضمن اگه فرم این خاصیت رو داشته باشه که نحوه گزارش گیری رو برای بارهای بعدی هم ذخیره کنه خوب میشه ! . مثلا کاربر مجبور نباشه برای گزارش های روزانه که انجام میده کلی کلیک کنه و شرط هارو درست کنه .

  5. #5
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، بندرعباس ، آیسک
    سن
    33
    نوشته ها
    513
    تشکر ها
    241
    تشکر شده 219 بار در 140 ارسال.
    Blog Entries
    1
    نظر بقیه ی دوستان چیه ؟
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  6. #6
    مدیر انجمن b_itman_b آواتار ها
    تاریخ عضویت
    June 2013
    سن
    6
    نوشته ها
    89
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    سلام به همه اساتید.من چند روش تو گزارش گیری هام دارم که خوب گاها شاید خنده دار هم باشه.
    ساده ترین راه یه خروجی اکسل واسه کاربره و از طریق فیلترینگ اکسل که قوربونش برم آخرت فیلترینگه هرنوع گزارشی رو میتونه در بیاره
    راه دوم استفاده از کامپوننته.یه نوع از DBGride هست که تو خودش بر اساس تمامی فیلد ها میتونی فیلتر یا جستجو کنی
    راه سوم هم استفاده از Query هست که یکم پیچیده میشه.ولی تقریبا تا 10 الی15 موردش رو خودم داشتم(اینکه کاربر بخواد یه شرط بزاره یا دو شرط یا هر 15 تا شرط) البته به صورت پلکانی عمل میکرد که اگه بخواهیم یکجا عمل کنه فکر میکنم راحت تر باشه.یعنی اگه بخواهد اول شروطش رو تعیین کنه و بعد با زدن یک دکمه نتیجه رو بگیره.بازم دوست دارم نظر اساتید رو بدونم.
    همه چیز قابل دستیابی است اگر تو بخوای

  7. #7
    مدیر انجمن b_e_shamlu آواتار ها
    تاریخ عضویت
    July 2013
    محل سکونت
    کرج
    سن
    51
    نوشته ها
    123
    تشکر ها
    149
    تشکر شده 93 بار در 45 ارسال.
    سلام خدمت تمامی اساتید محترم* و امید وارم که مرا بخاطر غیبت زیادم ببخشید یک پروژ دارم که خیلی وقتم را گرفته

    اما خدمت شما عرض کنم من استفاده از کواری ها را خیلی جالب نمی دانم و خیلی هم ساده نمی بینم
    من هنوز هم در برنامه های خودم از سیستم قدیمی استفاده میکنم . حال امکان داره فکر کنید که روش قدیمی یعنی چه ؟
    اول باید از کاربرهای محترم که با برنامه ای کار میکنند پوزش میخواهم و منظور من بی احترامی به این عزیزان نیست !!!؟
    بله در اینگونه روشها چون خیلی به کاربرها اطمینان وجود نداره یعنی همیشه فکر میکنیم که آنها هیچی نمی فهمند یعنی با کامپیوتر آشنایی ندارند برای همین منظور از قبل کارهایی را که میخواهند انجام دهند را می پرسیم و از باکسهای کشویی استفاده میکنیم و موارد آنها را داخل آن باکسها گذاشته و بر روی هرکدام از ستونهای جدول گذاشته بنا به اطلاعات همان ستون
    مثال :
    برای تاریخ از یک تاریخ تا یک تاریخ را گذاشته برای عدد از حداقل یک عدد تا حداکثر یک عدد برای کارکتری از یک باکس متنی و در انتهای برنامه خود از یک IF* و یا* CASE برای تشخیص اینکه آیا آن ایتم را در فیلتر خود استفاده کنید یا نه
    حال چرا اینگونه عمل میکنیم* اول اینکه اگه شما بهترین و پویاترین گزارشگیری را در برنامه خود بگذارید باز هم زحمت تهیه آن با خود شما خواهد بود* دوم اینکه اگه قرار باشه که خود شما گزارش را تهیه کنید چرا بابت این زحمت مبلغی را دریافت نفرمایید سوم اینکه وقتی برنامه شما قابلیت گزارش گری پویا باشد درخواستهای آنها خیلی زیاد خواهد بود و هرگز گزارشات آنها به پایان نخواهد رسید و همیشه گزارش خواص دیگری را خواهند داشت و شما با زیاد کردن گزارشات برنامه خود را خیلی پیچیده خواهید کرد . و آن گزارش خواص را فقط در طول 100 سال فقط یک بار خواهد بود و آن بنا بر خواسته مدیر محترم است
    و در انتها پیشنهاد جناب b_itman_b* عزیز را بهتر میدانم آن قسمتی که فرمودند از اکسل استفاده میکنیم
    و اونهم به این دلیل که برنامه قوی تر خواهد بود چرا که برنامه با یک برنامه بیرونی ارتباط دارد و گزارشات پیچیده را به احده برنامه دیگری که تخصص آن برای این کار است میگذاریم .

    * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ** با تشکر از تمامی عزیزان*
    دلفی کاران را دوست دارم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]



علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •