آخرين پست هاي ارسالي انجمن ايران دلفي

دانلود رایگان کامپوننت های دلفی آکادمی دلفی
نمایش نتایج: از 1 به 60 از 60

موضوع: طراحی سایت با Intraweb دلفی XE2

  1. #1
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.

    طراحی سایت با Intraweb دلفی XE2

    سلام به تمام دلفی کاران عزیز بنده به پیشنهاد استادم بزرگوارم میخوام یک سایت فروشگاه اینترنتی رو بعنوان پروژه در دلفی XE2 طراحی کنم اما متاسفانه بنده با دلفی فقط در سطح برنامه نویسی بانک های اطلاعاتی کار کردم . از تمام استادان گرانقدر خواهش میکنم توی اینکار به بنده کمک وهمیاری کنند . اولین مشکلم این که توی فرم اصلی که توی intraweb ایجاد کردم حروف فارسی رو به درستی نمایش نمیده از دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنند

  2. کاربر مقابل از mosa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    b_e_shamlu (31 / May / 2015)

  3. #2
    کاربر سایت ali3d آواتار ها
    تاریخ عضویت
    January 2014
    سن
    6
    نوشته ها
    96
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    بنده در کار با اینتراوب تخصص ندارم* ، ولی از جایی که شما میگید از زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه در تعجبم!!
    *چرا که شرکت امبارکادرو زبان یونیکد را از نسخه 2010 تا الان در نسخه های نرم افزار خود جای داده است حتی در نسخه دلفی 7 کسی تا به حال چنین مشکلی نداشته است.
    شما مطمئن هستید که زبان فارسی به درستی بر روی ویندوزتان نصب شده است؟
    در صورت چنین مشکلی سی دی ویندوز را در درایو قرار دهید و در کنترل پنل روی Regional and Language Options کلیک کنید و در تب Languages دو تا چک باکس را علامت بزنید تا زبان فارسی بر روی سیستم شما نصب گردد.(البته این روش مختص ویندوز اکس پی هست)
    با تشکر

  4. کاربر مقابل از ali3d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    b_e_shamlu (31 / May / 2015)

  5. #3
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    دوست عزیز از اینکه لطف کردید و نظر دادید متشکرم . اما منظور من عدم ساپورت دلفی از زبان فارسی نبود مشکل من اینه که *نمی دونم باید چکار کنم تا زبان فارسی رو به درستی نمایش بده حتما من کاری رو به درست انجام ندادم یا جایی اشتباه کردم *. ضمنا از ویندوز 8 استفاده میکنم و زبان فارسی روی اون نصب هست .

  6. #4
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    246
    تشکر شده 244 بار در 157 ارسال.
    Blog Entries
    1
    سلام بر مهندس جاودان عزیز.
    بهتره که از مشکلتون عکس بگیرید و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] آپلود*کرده**تا دوستان بتونند بهتون کمک کنند ، ضمنا پیشنهاد میدم تا
    tms intraweb component را دانلود کرده و با اون کار کنید*...*

    ضمنا برای بهتر شدن بحث :
    اولا : نام تمامی کامپوننت هایی رو که استفاده می کنید نام برده تا بقیه ی دوستان هم اونها رو نصب کنند.
    دوما : اگر امکان داشت اون کامپوننت ها رو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]**آپلود کنید .
    سوما : هر چند روز یکبار پروژه اتون رو* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]* آپلود کنید تا دوستان دیگه هم بتونند با شما پیش برند...
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  7. کاربر مقابل از admin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    b_e_shamlu (31 / May / 2015)

  8. #5
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    عرض سلام وادب خدمت مهندس عربی* * بخاطر بعضی مشکلات آپدیت کامپوننت ها سعی می کنم از کامپوننت های اصلی خود دلفی استفاده کنم و توی این پروژه از هیچ کامپوننت دیگری بجز کامپوننت های اصلی دلفی استفاده نکردم *
    * وپروژه رو همون طوری که توی آموزش *[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]* *گفته بودید ایجاد کردم فقط به دو مشکل برخوردم که یکی وقتی که کپشن * Label *رو فارسی بنویسی توی زمان اجرا حروف فارسی رو بد نمایش میده دوما وقتی که میخوایم برنامه *رو به دیتا بیس وصل کنیم(دیتا بیس اکسس) و ADOTable رو به برنامه اضافه می کنم برنامه در حال اجرا خطا میده وصفحه اینترنت اکسپلور رو باز نمی کنه
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    عکس صفحه اصلی برنامه رو گذاشتم میخواستم پروژه را آپلود کنم ولی اجازه آپلود پسوند *rar نمیده*
    این هم تصویر *خطا * *
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

  9. #6
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    246
    تشکر شده 244 بار در 157 ارسال.
    Blog Entries
    1
    سلام و درود.
    عکسی که گذاشتید مربوط به ارور نیست ، علیهذا شما بایستی در آپلودسنتر عضو بشید تا اجازه ی آپلود فایل*تا حجم 100 مگابایت رو بهتون بده ...
    در ثانی تنظیمات دیگری رو در پاسخ دوستان گفته بودم ، اونها رو لحاظ کردید ؟
    مثال :

    اروری که میده مربوط به اینه که شما دسترسی کامل برای اجراش رو ندارید ، لذا پس از کامپایل ، به پوشه ی برنامه رفته و فایل اجرایی رو از آنجا به صورت زیر اجرا کنید :
    1. کلیک راست
    2.Run as Administrator
    3.پس از ظاهر شدن Application Server کلید F9 را بفشارید.
    4.ضمنا شما باید در ServerController پروپرتی ComInitialization
    رو با ciMultiThreaded ست کنید ...






    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  10. کاربر مقابل از admin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    b_e_shamlu (31 / December / 2014)

  11. #7
    مدیر انجمن mrtr0101 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2014
    نوشته ها
    20
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 18 بار در 11 ارسال.
    ّسمه تعالی
    با سلام
    در نسخه های جدید دلفی و اینتراوب جدید شما به راحتی می توانید یک پورتال کاربردی با امنیت بالا طراحی نمایید .
    فقظ چون منابع آموزشی و کامپونت های اینتراوب کم و محدود است باید یه کم در یاد گیری سماجت داشته باشید .
    در ضمن برای آپلود روی هاست هم تغییرات خاص را روی سرور انجام بدهید .
    نمونه سایت طراخی شده با اینتراوب با 15 هزار کاربر
    www.tfq.ir

    با تشکر
    جهانی
    jahani.mr@gmail.com


  12. کاربر مقابل از mrtr0101 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    b_e_shamlu (31 / May / 2015)

  13. #8
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    246
    تشکر شده 244 بار در 157 ارسال.
    Blog Entries
    1
    برای تنظیماتی که مهندس جهانی فرمودند لینک زیر رو برای IIS*دنبال کنید
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  14. کاربر مقابل از admin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    b_e_shamlu (31 / May / 2015)

  15. #9
    مدیر انجمن mrtr0101 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2014
    نوشته ها
    20
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 18 بار در 11 ارسال.
    بسمه تعالی
    نکاتی در مورد اینتراوب
    1- از اینتراوب خود دلفی استفاده نکنید . چون این نسخه قابلیت ایجاد فایل دی ال ال و قرار دادن روی هاست را ندارد . باید نسخه ultimat را خریداری نمایید . (به من ایمیل بزنید نسخه کرک شده را بهتون بدم)
    2- کامپونت فوق العاده مهم و کاربردی tms intraweb* را فراموش نکتید .
    3-* بعد از اینکه پروژه را تمام کردید باید فایل دی ال ال جهت قرار دادن روی سرور ایحاد بکتید .
    آموزش ساختن فایل دی ال ال در این لینک توضیح دادم ([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])
    4- برای آپلود روی سرور سرور شما باید ISAPI Extension را پشتیبانی بکند
    5- آموزش کانفیگ کردن سرور برای ISAPI Extension را از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]مطالعه نمایید( این آموزش برای iis7 که برای ویندوز 7* و سرور 2008 است . بقیه هم شبیه این است

    6- یک کتاب خوب در زمینه اینتراوب را از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]دانلود نمایید

    با ارزوی موفقیت
    jahani.mr@gmail.com




  16. #10
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    با تشکر از *مهندس جهانی*و *مهندس عربی**
    مشکل باز نشدن اکسپلورر در زمان اجرا *در ServerController پروپرتی ComInitialization بود که با راهنمایی مهندس عربی حل شد .
    بخاطر مشکلات کاری فقط قسمتی خیلی کمی از اون رو تونستم طراحی کنم در اولین فرصت فایل پروژه رو قرار میدم
    با تشکر از راهنمایی تمام اساتید بزرگوار

  17. #11
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    جناب مهندس جهانی فقط برای دانلود کتابی که توی قسمت 6 معرفی کردیدکمی مشکل دارم لطف میکنید بیشتر راهنمایی کنید توی صفحه باز شده جای برای دانلود خود کتاب نیست

  18. #12
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    فایل پروژه که تا این لحظه تونستم انجام بدهم از اینجا میتوانید [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] *نمایید*نام کاربری *admin *و رمز ورود 123 است .
    فقط یک سوال دارم من بانک اطلاعاتی که استفاده کردم اکسس است وحال برای اجرای آن روی سرور اصلی وروی اینترنت با مشکل مواجع نمی شوم ؟ یا باید از SQL استفاده کنم ؟
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده

  19. #13
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    کامپوننت *[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] *رو از سایت Soft98 دانلود ونصب کردم اما در زمان اجرای خود دلفی خطال زیر رو نمایش میده فکر کنم مربوط به کرک نشدن اون باشه . لطفا راهنمایی کنید



  20. #14
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    246
    تشکر شده 244 بار در 157 ارسال.
    Blog Entries
    1
    سلام و درود.
    برای دانلود کتاب از این لینک [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]*استفاده نمایید.



    ضمنا* tms* رو هم* از این [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دانلود کنید.
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  21. کاربر مقابل از admin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    b_e_shamlu (31 / May / 2015)

  22. #15
    مدیر انجمن mrtr0101 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2014
    نوشته ها
    20
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 18 بار در 11 ارسال.
    سلام
    من تست کردم مشکل نداشت . بهتر است برای دانلود از سایت http://www.4shared.com dیک اکانت بسازید . روی لینک کلیک کنید گزنه دانلود را بزنید بعدش گزینه free download


  23. #16
    مدیر انجمن mrtr0101 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2014
    نوشته ها
    20
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 18 بار در 11 ارسال.
    سلام* از دوستان کسی کامپونت CGDevTools jQuery Intraweb components* برای اینراوب 12 یا 14 را دارد ؟

    با تشکر

  24. #17
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    کسی در مورد تعریف یک متغییر عمومی برای تمام فرم های در Intraweb و طریقه بکار گیری اون در سایر فرم ها اطلاعاتی داره ؟

  25. #18
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    جناب مهندس عربی برای دانلود کامپوننت TMS نیاز **decryption key *داره لطفا راهنمایی کنید

  26. #19
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    246
    تشکر شده 244 بار در 157 ارسال.
    Blog Entries
    1
    نقل قول از mosa
    جناب مهندس عربی برای دانلود کامپوننت TMS نیاز **decryption key *داره لطفا راهنمایی کنید


    سلام.نیازمند هیچگونه key ای نیست ، فقط لازمه ی دانلود از سایت مورد نظر Update بودن بروزر میباشد.
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  27. #20
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    246
    تشکر شده 244 بار در 157 ارسال.
    Blog Entries
    1
    نقل قول از mosa
    کسی در مورد تعریف یک متغییر عمومی برای تمام فرم های در Intraweb و طریقه بکار گیری اون در سایر فرم ها اطلاعاتی داره ؟



    یکی از*راهها استفاده از یک کلاس برای واسط (interface)بین داده ها می باشد.مطابق لینک زیر

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    و همچنین اگر بخواهیم که دچار بن بست نشویم* بایستی به طریق زیر از متغیرها استفاده کنید :
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  28. کاربر مقابل از admin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    b_e_shamlu (31 / May / 2015)

  29. #21
    مدیر انجمن mrtr0101 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2014
    نوشته ها
    20
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 18 بار در 11 ارسال.
    سلام
    متغیر ها در اینتراوب اصول خاص خود را دارند
    فرض کنید یک متغیر عمومی بنام n در نظر بگیرد مثل برنامه نویسی تحت ویندوز اگر یک کاربر n را تغییر دهد برای تمام کاربرها این n عوض می شود و کل برنامه شما تغییر می کند .

    با توجه به مفهوم session که برای هر کاربر یک session مسقل ایجاد می شود . جهت معرفی متغییر به قسمت UserSession رفته و در قسمت public* متغییر خود را معرفی نمایید

    *** procedure IWUserSessionBaseCreate(Sender: TObject);
    * private
    *** { Private declarations }
    * public
    **** const
    * portal_title="پورتال جامع شرکت راسپینا پردار جهان";

    **** var
    s1: string;
    s2: string;

    حال برای فراخوانی متغییر در فرم های دیگر به این صورت عمل بکنید

    UserSession.s1 := "test";

  30. کاربر مقابل از mrtr0101 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    b_e_shamlu (31 / May / 2015)

  31. #22
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    سلام *جناب مهندس عربی ومهندس جهانی برای راهنمایی در مورد متغییر عمومی بسیار سپاسگذارم با راهنمایی شما مشکلم حل شد.کامپوننت TMS *رو دانلود کردم *ولی برای نصبش از روی install.txt*کمی مشکل دارم *میشه برای نصب توی دلفی XE2 یک راهنما فارسی بزارین اگر لطف کنید سپاسگذار میشم*

  32. #23
    مدیر انجمن mrtr0101 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2014
    نوشته ها
    20
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 18 بار در 11 ارسال.
    سلام . دقیق بگید می خواهید نسخه 14.x را برای دلفی xe2 نصب کنید
    مراحل زیر را انجام بدید .

    ا- فایل tmsdefs.inc** را حذف بکنید
    2-فایل tmsdefs140.inc را به فایل tmsdefs.inc تغییر نام بدید
    3- فایل* زیر را نصب کنید
    ProjectGroupxe214.groupproj

  33. #24
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    سلام**منظورم نسخه *TMS IntraWeb Component Pack Pro Script Edition 5.4.0.2 FS D2009-XE5 که جناب مهندس عربی توی صفحه قبل لینک دانلودش رو قرار داده ، فایل Setup نداره وباید بصورت دستی نصب بشه*

  34. #25
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    246
    تشکر شده 244 بار در 157 ارسال.
    Blog Entries
    1
    سلام مهندس.
    این پست رو مطالعه فرمایید.

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    ضمنا شما فقط تمام فایل های یک*ورژن* که پسوند XE رو* دارند ، نصب نمایید.مثلا* 14*...
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  35. کاربر مقابل از admin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    b_e_shamlu (31 / May / 2015)

  36. #26
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    با تشکر از راهنمایی مهندس عربی * *
    * مهندس کامپوننت رو نصب کردم یک آموزش ساده برای نصب اون آماده کردم که اگر کسی علاقه داشت بتونه راحت نصبش کنه وبا اجازه شما لینک **[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]* را قرار دادم.

  37. #27
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    نقل قول از mrtr0101
    سلام . دقیق بگید می خواهید نسخه 14.x را برای دلفی xe2 نصب کنید
    مراحل زیر را انجام بدید .

    ا- فایل tmsdefs.inc** را حذف بکنید
    2-فایل tmsdefs140.inc را به فایل tmsdefs.inc تغییر نام بدید
    3- فایل* زیر را نصب کنید
    ProjectGroupxe214.groupproj

    سلام مهندس توی پوشه فایل*ProjectGroupxe214.groupproj وجود نداره در عوض*iw12tmsdxe2group.groupproj وجود داره که وقتی با اون میخوام کامپوننت رو نصب کنم خطا زیر رو میده لطفا راهنمایی کنید*

  38. #28
    مدیر انجمن omidsistani آواتار ها
    تاریخ عضویت
    December 2013
    محل سکونت
    بندرعباس
    نوشته ها
    2
    تشکر ها
    2
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    نقل قول از mrtr0101
    سلام . دقیق بگید می خواهید نسخه 14.x را برای دلفی xe2 نصب کنید
    مراحل زیر را انجام بدید .

    ا- فایل tmsdefs.inc** را حذف بکنید
    2-فایل tmsdefs140.inc را به فایل tmsdefs.inc تغییر نام بدید
    3- فایل* زیر را نصب کنید
    ProjectGroupxe214.groupproj


    با سلام خدمت دوست عزیز
    این روشی که گفتین برای xe3 هم جواب میده؟ این فایل آخری تو اون پوشه نبود!

  39. کاربر مقابل از omidsistani عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    b_e_shamlu (31 / May / 2015)

  40. #29
    مدیر انجمن mrtr0101 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2014
    نوشته ها
    20
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 18 بار در 11 ارسال.
    خوب مهم نیست نباشه . شما برای نصب کامپونت باید فایل های مربوط به همان ورژن را نصب بکنید . کلیه فایل هایی که توی اون Xe3 است رو نصب بکنید . بعدش همه فایل ها را داخل پوشه win32/relase کپی کنید

  41. کاربر مقابل از mrtr0101 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    b_e_shamlu (31 / May / 2015)

  42. #30
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    نقل قول از mrtr0101
    سلام
    متغیر ها در اینتراوب اصول خاص خود را دارند
    فرض کنید یک متغیر عمومی بنام n در نظر بگیرد مثل برنامه نویسی تحت ویندوز اگر یک کاربر n را تغییر دهد برای تمام کاربرها این n عوض می شود و کل برنامه شما تغییر می کند .

    با توجه به مفهوم session که برای هر کاربر یک session مسقل ایجاد می شود . جهت معرفی متغییر به قسمت UserSession رفته و در قسمت public متغییر خود را معرفی نمایید

    procedure IWUserSessionBaseCreate(Sender: TObject);
    private
    { Private declarations }
    public
    const
    portal_title="پورتال جامع شرکت راسپینا پردار جهان";

    var
    s1: string;
    s2: string;

    حال برای فراخوانی متغییر در فرم های دیگر به این صورت عمل بکنید

    UserSession.s1 := "test";






    با اجازه مهندس جهانی لازم دونستم این مطلب رو که خودم به اون برخوردم را جهت تکمیل مطالب بالا اضافه کنم
    علاوه بر این که باید یونیت UserSessionUnit رو به فرم که میخواهید از این متغییر استفاده کنید اضافه کنید باید یونیت ServerController را نیز Add کنید وگرنه با خطای [DCC Error] Unit1.pas(167): E2003 Undeclared identifier: "UserSession" مواجه میشود

  43. #31
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    نقل قول از mrtr0101
    سلام
    متغیر ها در اینتراوب اصول خاص خود را دارند
    فرض کنید یک متغیر عمومی بنام n در نظر بگیرد مثل برنامه نویسی تحت ویندوز اگر یک کاربر n را تغییر دهد برای تمام کاربرها این n عوض می شود و کل برنامه شما تغییر می کند .

    با توجه به مفهوم session که برای هر کاربر یک session مسقل ایجاد می شود . جهت معرفی متغییر به قسمت UserSession رفته و در قسمت public متغییر خود را معرفی نمایید

    procedure IWUserSessionBaseCreate(Sender: TObject);
    private
    { Private declarations }
    public
    const
    portal_title='پورتال جامع شرکت راسپینا پردار جهان';

    var
    s1: string;
    s2: string;

    حال برای فراخوانی متغییر در فرم های دیگر به این صورت عمل بکنید

    UserSession.s1 := 'test';

    با اجازه مهندس جهانی لازم دونستم این مطلب رو که خودم به اون برخوردم را جهت تکمیل مطالب بالا اضافه کنم
    علاوه بر این که باید یونیت UserSessionUnit رو به فرم که میخواهید از این متغییر استفاده کنید اضافه کنید باید یونیت ServerController را نیز Add کنید وگرنه با خطای [DCC Error] Unit1.pas(167): E2003 Undeclared identifier: 'UserSession' مواجه میشود

  44. #32
    کاربر سایت arash_gh آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2014
    نوشته ها
    1
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    با سلام
    در مورد حل مشکل نمایش فارسی میشه توضیح بدین ؟ منم زمان اجرای برنامه و نمایش صفحه اول باید دستی تنظیمات encoding رو روی UTF-8 بزارم تا متن های فارسی درست نمایش داده بشه . لطفا راهنمایی کنید .

  45. #33
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    نقل قول از arash_gh
    با سلام
    در مورد حل مشکل نمایش فارسی میشه توضیح بدین ؟ منم زمان اجرای برنامه و نمایش صفحه اول باید دستی تنظیمات encoding رو روی UTF-8 بزارم تا متن های فارسی درست نمایش داده بشه . لطفا راهنمایی کنید .



    سلام
    من به پیشنهاد مهندس جهانی (صفحه اول) از نسخه
    ultimat اینتراوب استفاده کردم ومشکلم حل شد .

  46. #34
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    246
    تشکر شده 244 بار در 157 ارسال.
    Blog Entries
    1
    نقل قول از mosa
    نقل قول از arash_gh
    با سلام
    در مورد حل مشکل نمایش فارسی میشه توضیح بدین ؟ منم زمان اجرای برنامه و نمایش صفحه اول باید دستی تنظیمات encoding رو روی UTF-8 بزارم تا متن های فارسی درست نمایش داده بشه . لطفا راهنمایی کنید .


    سلام من به پیشنهاد مهندس جهانی (صفحه اول) از نسخهultimat اینتراوب استفاده کردم ومشکلم حل شد .


    سلام مهندس.
    خسته نباشید.پروژه اتون به کجا رسید ؟
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  47. #35
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    سلام مهندس
    بخاطر مشکلات کاری فقط تونستم قسمت ورود و ویرایش کاربر رو آماده کنم .
    مهندس برای نمایش کالا های موجود در فروشگاه روی صفحه اصلی سایت چه راهکاری رو پیشنهاد میکنید؟

  48. #36
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    ایجاد عکس روی سایت در هنگام اجرای برنامه
    عکس (L2.jpg) را در کنار فایل EXE قرار دهید و در داخل پروسیجر کد زیر را وارد کنید
    سورس کد نمونه را از اینجا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کنید
    procedure TIWForm1.LoadImage;
    var
    ImageFileName: string;
    begin

    ImageFileName:=WebApplication.ApplicationPath+&quo t;L2.jpg";
    IWImage1.Picture.LoadFromFile(ImageFileName);

    end;

  49. #37
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    سلام
    من میخوام از داخل پروژه ام مانند برنامه های عادی که FileOpenDialog یک فایل رو انتخاب میکنی مسیر یک عکس رو توی اینترا وب انتخاب کنم مشکل اینجاست که این ابزار از درون برنامه اینترا وب با این دستور مسیر فایل رو برنمی گردونه ولی توی برنامه تحت ویندوز این دستور M:=FileOpenDialog.FileName مسیر فایل انتخاب شده را درون متغییر رشته ای M میریزد
    لطفا راهنمایی کنید

  50. #38
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    246
    تشکر شده 244 بار در 157 ارسال.
    Blog Entries
    1
    سلام.
    Intraweb و ISAPI فن آوری های سمت سرور می باشند.
    حالا دقیقا مشخص کنید که شما میخواهید چیکار کنید ؟
    بعنوان مثال اگر میخواهید یک فایل رو از کلاینت به سمت سرور بفرستید ، بایستی اون رو آپلود کنید.
    هدفتون چیه ؟
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  51. #39
    مدیر انجمن mrtr0101 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2014
    نوشته ها
    20
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 18 بار در 11 ارسال.
    سلام
    در اینتراوب چیزی به نام opendilalog نداریم . شما برای استفاده از فایل در برنامه باید ان را در روی سرور آپلود بکنید . اگر اینتراوب 14 استفاده می کنید از ابزار FileUploader استفاده کنید . در قسمت روی داد ها Uploader1AsyncUploadCompleted می توانید مسیر فایل و یا ذخیره در دینابیس را استفاده بکنید .

    نکنته مهم اینه اگر می خواهید یه سایت گرافیکی داشته باشید بی خیال اینتراوب بشوید . می توانید از برنامه های اماده طراحی سایت که نیاز به یک خط کد نویسی نداره استفاده بکنید .
    اینتراوب برای این طراحی شده شما یک اتوماسیون تحت وب با کارآیی بالا و امنیت فوق العاده طراحی بکنید .
    با ارزوی موفیقت

  52. #40
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    سلام خدمت مهندس عربی ومهندس جهانی
    در ابتدا بابت راهنمایی هایتان متشکر و سپاسگذارم . بنده میخواهم درون پروژه وقتی که مشخصات یک کالا را ثبت کردم برای آن تصویری قرار بدهم(ازدرون سیستم خودم) وسپس درون دیتا بیس ذخیره کنم برای انتخاب تصویر از درون برنامه های تحت ویندوز از ابزارFileOpenDialogمی توان استفاده کرد حالا درون اینترا وب چگونه باید اینکار را انجام بدهم ؟

  53. #41
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    246
    تشکر شده 244 بار در 157 ارسال.
    Blog Entries
    1
    سلام.
    1.یک کنترل IwImage روی فرمتون بیاندازید.
    2.کنترل IWFile (شاید تو ورژن اینتراوب شما اسمش متفاوت باشه) رو هم روی به فرم اضافه کنید.
    3.برای نمایش عکس ابتدا بایستی اون رو آپلود کنید و سپس اون رو نمایش بدهید.
    مثال :


    کد:

    کد:
    IWFile1.SaveToFile( IWFile1.FileName);
    
    self.IWImage1.Picture.LoadFromFile(IWFile1.Filename);


    خوب این کد الان در سیستم شما جواب خواهد داد ولی در کل باید یک چیز دیگر هم بهش اضافه کنید.
    اون هم آدرس پوشه ی Current در هاست شما هستش و شاید در نسخه های متفاوت اینتراوب فرق بکنه مثلا این رو امتحان کنید :


    کد:

    کد:
    IWFile.SaveToFile(IncludeTrailingBackslash(IWServerController.ContentPath) + IWFile.Filename);
    
    self.IWImage1.LoadFromFile(IncludeTrailingBackslash(IWServerController.ContentPath) + IWFile.Filename);


    یا این :


    کد:

    کد:
    IWFile.SaveToFile(URLPathToFilePath(IncludeTrailingBackslash(IWServerController.ContentPath), GetTopFolder) + IWFile.Filename);
    
    self.IWImage1.LoadFromFile(URLPathToFilePath(IncludeTrailingBackslash(IWServerController.ContentPath), GetTopFolder) + IWFile.Filename);


    بعد از این هم مثل یک برنامه ی معمولی عکس داخل IWImage1 رو در دیتابیس درج کنید.
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  54. کاربر مقابل از admin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    moj127 (26 / June / 2018)

  55. #42
    مدیر انجمن mrtr0101 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2014
    نوشته ها
    20
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 18 بار در 11 ارسال.
    با اجازه ادمین عزیز
    اگر می خواهید از عکس در دیتابیس در پروژه ها تون استفاده بکید که با جستجوی یک رکورد عکس اون هم نمایش داده بشود می شود بصورت زیر عمل کرد.
    برای هر کالا یک جدول دوم طراحی کند که شامل کد کالا و فیلد تصویر باشد (اگر از اس کیو ال سرور استفاه می کنید نوع فیلد از نوع image انتخاب بکنید )

    خالا یک IWFileUploader روی فرم قرار داده و در رویداد AsyncUploadCompleted کد زیر را بنویسید .
    نام جدول من در دیتابیس PersonalPhoto استاسم فیلد تصویر هم photo است



    کد:

    کد:
    var
    MS: TMemoryStream;
    begin
    MS := TMemoryStream.Create;
    IWFileUploader1.SaveToStream(FileName, MS);
    SaveFile := False;
    with UserSession.PersonalPhoto do begin
    Edit;
    MS.Position := 0;
    TBlobField(FieldByName("photo")).LoadFromStream(MS);
    Post;
    end;
    finally
    MS.Free;
    end;
    
    end;


  56. #43
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    246
    تشکر شده 244 بار در 157 ارسال.
    Blog Entries
    1
    سلام و درود.
    در دلفی نسخه 7 کنترلی داریم به نام IWDBFile که دقیقا میشه هر نوع فایلی رو باهاش به سمت دیتابیس فرستاد ، اگر هدفتون درج در دیتابیس هست ، مشابه اون رو در تب IWData در ورژن اینتراوب مربوطه پیدا کرده خیلی راحت فایلتون رو درج کنید.

    پروژه ی زیر رو جهت دوستانی که علاقه مند به کار با اینتراوب هستند ( پروژه کار چند دقیقه است ) طراحی کردم ، برای شروع باید خوب باشه.

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  57. #44
    مدیر انجمن mrtr0101 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2014
    نوشته ها
    20
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 18 بار در 11 ارسال.
    سلام IWDBFile در نسخه جدید اینتراوب( 14 به بالا) کار نمی کند . در عوض fileuploader هست که خیلی کارای اون بهتر است . فقط برای ذخیره فایل در دیتابیس باید کد بنویسید.

  58. #45
    کاربر سایت jafar1353 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    3
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال .

    پاسخ : طراحی سایت با Intraweb دلفی XE2

    با سلام
    از دوستان کی نسخه کامل اینتراوب برا دلفی xe2 را داره برام بفرسته ممنون میشم
    میل
    jafar8242@gmail.com

  59. #46
    کاربر سایت jafar1353 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    3
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال .

    پاسخ : طراحی سایت با Intraweb دلفی XE2

    سلام من نسخه 14 اینرا وب را نصب کردم یه لایسنش هم داشت وارد کردم الان که فایل dll را میسازه میخواد اجرا کنه ظاهرا هنوز کرک نشده این پیام را میده
    Error message: Evaluation edition only permits use on 127.0.0.1.

    کسی لایسنس واقعی اش را داره ممنون میشم

  60. #47
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.

    پاسخ : طراحی سایت با Intraweb دلفی XE2

    سلام زمانی که فایل exe پروژه را برای تست و مشاهده تغییرات اجرا می کنید این خطا را نمایش میدهد؟ چون فقط با سریال به تنهایی کرک نمیشود وباید چند کار دیگر نیز انجام دهید تا این خطا نمایش داده نشود

  61. کاربر مقابل از mosa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    admin (21 / November / 2014)

  62. #48
    کاربر سایت mahmood آواتار ها
    تاریخ عضویت
    November 2014
    نوشته ها
    107
    تشکر ها
    4
    تشکر شده 59 بار در 39 ارسال.

    پاسخ : طراحی سایت با Intraweb دلفی XE2

    سلام
    من دارم یه پروژه با intra web دلفی XE4 یا XE6 میسازم. منتها فقط تو آی پی 127.0.0.1 باز میشه .
    الان باید چیکار کنم

  63. #49
    کاربر سایت mahmood آواتار ها
    تاریخ عضویت
    November 2014
    نوشته ها
    107
    تشکر ها
    4
    تشکر شده 59 بار در 39 ارسال.

    پاسخ : طراحی سایت با Intraweb دلفی XE2

    با سلام
    مشکل من با کرک حل شد ( البته با کمک مهندس کریم پور)
    دوستان عزیز اگه میخاهید نمونه کار زیر را ببینید و نظر بدید
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]12345

    با یوزر و پسورد test میتونید برید تو
    حتما اشکال بگیرید تا اصلاح کنم
    با تشکر

  64. #50
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.

    پاسخ : طراحی سایت با Intraweb دلفی XE2

    سلام با یوز وپسورد test نمی توانم وارد سایتتون بشوم

  65. #51
    کاربر سایت mahmood آواتار ها
    تاریخ عضویت
    November 2014
    نوشته ها
    107
    تشکر ها
    4
    تشکر شده 59 بار در 39 ارسال.

    پاسخ : طراحی سایت با Intraweb دلفی XE2

    سلامبا عرض معذرتالان میتونید ببینید

  66. #52
    مدیر انجمن mrtr0101 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2014
    نوشته ها
    20
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 18 بار در 11 ارسال.

    پاسخ : طراحی سایت با Intraweb دلفی XE2

    سلام
    کاش یه کم توضیح می دادید پروژه شما چکار می کنه و چه امکاناتی دارد
    زمان سرور شما هم کم تنطیم شده و مرتبط timeout می شود . یا زمان را بیشتر بکنید یا در قسمت ServerController در قسمت RestartExpiredSession = True قرار دهید که در صورت تایم اوت شدن باز به صفحه اصلی پروژه برگرده

  67. کاربر مقابل از mrtr0101 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    admin (16 / December / 2014)

  68. #53
    کاربر سایت mahmood آواتار ها
    تاریخ عضویت
    November 2014
    نوشته ها
    107
    تشکر ها
    4
    تشکر شده 59 بار در 39 ارسال.

    پاسخ : طراحی سایت با Intraweb دلفی XE2

    سلام
    restartExp رو تیک زدم
    این سایت برای ردیابی ناوگان خورویی است. دستگاه های gps tracker را روی خورو نصب میکنند و بعد از طریق مرکز کنترل میشه
    این دستگاه برای ادارات، موسسات که خودرو دارند و میخواهند بدانند خودروهایشان کجا است استفاده میشود.
    همچنین برای اینکه والدین بفهمند کودکان یا میانسالان کجا هستند
    سایت توضیحات هم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] است
    دوستان نظر بدهند تا کار بهتر شود

  69. کاربر مقابل از mahmood عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    admin (16 / December / 2014)

  70. #54
    کاربر سایت mosa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    23
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.

    پاسخ : طراحی سایت با Intraweb دلفی XE2

    سلام آیا با دلفی تحت وب میشه گزارشی را روی سیستم کاربر چاپ کرد ؟

  71. #55
    مدیر انجمن mrtr0101 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2014
    نوشته ها
    20
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 18 بار در 11 ارسال.

    پاسخ : طراحی سایت با Intraweb دلفی XE2

    با سلام
    بله
    شما می توانید از فست ریپورت یه گزارش طراحی بکنید . در اینراوب همان روان طراحی و چاپ گزاراش در دلفی ویندوز را طی کنید اما بجای چاپ باید خروجی گزارش بصورت پی ادف باشد و کاربر در نهایت یک فایل پی دی اف را می تواند دانلود بکند

  72. 2 کاربر مقابل از mrtr0101 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    admin (22 / May / 2015),مجید (02 / May / 2015)

  73. #56
    مدیر انجمن مجید آواتار ها
    تاریخ عضویت
    January 1970
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    167
    تشکر ها
    58
    تشکر شده 201 بار در 100 ارسال.

    پاسخ : طراحی سایت با Intraweb دلفی XE2

    سلام به همه
    مباحث مربوط به اینتراوب را دنبال کردم
    خیلی مفید و جالب بود . از همه دوستان و به خصوص ادمین عزیز بخاطر نشر معلوماتشان متشکرم
    امیدوارم به زودی بیشتر در مورد اینتراوب و اجرای یک پروژه بزرک با هم گفتگو کنیم

  74. کاربر مقابل از مجید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    admin (08 / May / 2015)

  75. #57
    مدیر انجمن مجید آواتار ها
    تاریخ عضویت
    January 1970
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    167
    تشکر ها
    58
    تشکر شده 201 بار در 100 ارسال.

    پاسخ : طراحی سایت با Intraweb دلفی XE2

    با سلام دوباره خدمت تمام عزیزان
    فرض کنید یک طرح بازی اینترنتی داریم و قراره با اینتراوب اجراش کنیم . کسی هست که آمادگی همکاری در این پروژه را داشته باشه؟

  76. #58
    مدیر انجمن مجید آواتار ها
    تاریخ عضویت
    January 1970
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    167
    تشکر ها
    58
    تشکر شده 201 بار در 100 ارسال.

    پاسخ : طراحی سایت با Intraweb دلفی XE2

    مواد لازم:
    Delphi XE5
    Intraweb 14.0.32 Full Source
    TMS IntraWeb Components Pro v5.4.1.1
    SQL Server 2008R2 or 2012 or 2014
    مستندات پروژه
    تیم کاری شامل:
    تعدادی برنامه نویس دلفی
    تعدادی گرافیست
    تعدادی طراح صفحات وب (صرفا آشنا به HTML , CSS)
    --------------------------
    فعلا برای شروع همینا کافیه . ببینیم کیا میان جلو و یا علی میگن!
    ویرایش توسط مجید : 19 / May / 2015 در ساعت 01:41 PM

  77. کاربر مقابل از مجید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    meyti (19 / May / 2015)

  78. #59
    مدیر انجمن meyti آواتار ها
    تاریخ عضویت
    August 2013
    نوشته ها
    143
    تشکر ها
    134
    تشکر شده 78 بار در 55 ارسال.

    پاسخ : طراحی سایت با Intraweb دلفی XE2

    نقل قول نوشته اصلی توسط مجید نمایش پست ها
    مواد لازم:
    Delphi XE5
    Intraweb 14.0.32 Full Source
    TMS IntraWeb Components Pro v5.4.1.1
    مستندات پروژه
    تیم کاری شامل:
    تعدادی برنامه نویس دلفی
    تعدادی گرافیست
    تعدادی طراح صفحات وب (صرفا آشنا به HTML , CSS)
    --------------------------
    فعلا برای شروع همینا کافیه . ببینیم کیا میان جلو و یا علی میگن!
    سلام
    من تا حالا کار نکردم ولی اگه یه پروژه شروع بشه بدم نمیاد کار بکنم و یاد بگیرم . یه پروژه ساده تر باشه بهتره ! فک نکنم گرافیک کار داشته باشیم -
    اگه بانک اطلاعاتی باشه خیلی بهتره . اگه موفقید یه تاپیک جدید باز کنید - با نام پروژه .....

  79. کاربر مقابل از meyti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    admin (22 / May / 2015)

  80. #60
    مدیر انجمن مجید آواتار ها
    تاریخ عضویت
    January 1970
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    167
    تشکر ها
    58
    تشکر شده 201 بار در 100 ارسال.

    پاسخ : طراحی سایت با Intraweb دلفی XE2

    نقل قول نوشته اصلی توسط meyti نمایش پست ها
    سلام
    من تا حالا کار نکردم ولی اگه یه پروژه شروع بشه بدم نمیاد کار بکنم و یاد بگیرم . یه پروژه ساده تر باشه بهتره ! فک نکنم گرافیک کار داشته باشیم -
    اگه بانک اطلاعاتی باشه خیلی بهتره . اگه موفقید یه تاپیک جدید باز کنید - با نام پروژه .....
    پست قبلی اصلاح شد و SQL Server هم به مواد لازم اضافه شد.
    منم تقریبا تازه شروع کردم ولی تو همین مدت کم خیلی چیزا یاد گرفتم و بهتون اطمینان میدم طراحی یک وب اپلیکیشن با اینتراوب به مراتب از سر و کله زدن با دات نت بسیار راحت تر و شیرین تره.
    بنده دو تا طرح دارم که یکیش یه بازی کوچیک هست و دیگری یه پروژه بازی عظیم . بنده هم موافقم که شروع کار بهتره از یک پروژه کوچیک باشه . اینطوری هم اعضاء با هم تمرین میکنند و هم ساختار کار گروهی شکل میگیره. هدف بنده از طرح این موضوع بیشتر بوجود آوردن یک تیم ورک قوی در زمینه اینتراوب هست . دستاورد های آینده برای چنین تیم ورکی بسیار جالب و هیجان انگیز خواهد بود. از سایر کاربرانی که علاقمند به همکاری در این زمینه هستند دعوت میکنم به ما ملحق بشن

    تاپیک جدید هم ساخته شد. لطفا برای ادامه موضوع به اینجا مراجعه کنید
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ویرایش توسط مجید : 19 / May / 2015 در ساعت 02:03 PM

  81. کاربر مقابل از مجید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    admin (22 / May / 2015)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •