پاسخ : تابع رگرسیون داخل دلفی
یعنی یک نفرم نبود یک توضیح کوتاه بده
سلام
من از تابعی که گفتید سردر نمیارم . چیزی که تاپیک شما فهمیدم اینه دو تا عدد رو میخواهید بفرستید به یه تابع و جواب بگیرید .
حالا کی اینکار باید انجام بشه و نتیجه هم باید ذخیره بشه یا فقط برای نمایشه .
در مورد بدست آوردن اعداد . به دیبی گرید کاری نداشته باشید و از خود جدول واکشی کنید . هر دیبی گرید بالاخره به یه جدول وصله :
کد:
x:=table1[field1];
y:=table1[field2];
یک عدد رو میخوام بفرستم در اون تابع
بعد با ایکس و وایهام ضرب بشه
ولی اینی ک شما نوشتین ک ارایه نیست ایکس باید به صورت ارایه باشه ایکس های من یک سری عدد هستن فقط یک عدد نیست
مگه عدد های شما در بانک اطلاعاتی نیستند ؟ بترتیب همه رو فرخوانی کنید و در آرایه قرار بدید .
شما مشکلت کجاست ؟ گرفتن اعداد از بانک اطلاعاتی ؟
فیلدهای بانک رو چند نمونه اینجا بزارید . اونایی که باهاش کار دارید ! بعد اعداد در یک سطر رو میخواهید .؟ یا در چند سطر مختلف هستند ؟ یعنی حتما باید با موس چند تا عدد از چند رکورد مختلف رو انتخاب کرد . لطفا کمی بیشتر توضیح بدین .
بانک اطلاعاتی من مثلا به صورت زیره
sal car
50 0
40 -1
30 -2
20 -3
بعد من باید بیام اول مجموع این سال رو بدست بیارم ک میشه -6 بعد مجموع ماشین رو هم دربیارم ک مثلا میشه 140 بعد این -6 رو به توان دو برسونم ( در خودش ضرب کنم ) بعد دونه دونه مثلا 0در پنجاه -1 در 40 و -2 در سی ضرب بشه و مجموعش ک یک عدده رو به من بده امیدوارم درست توضیح داده باشم
تمام سال ها رو تو یک ارایه x بریزه تمام ماشین ها رو تو y بریزه بعد در هم ضرب کنه
لطفا فایل بانک اطلاعاتی رو اینجا قرار بدین تا کمی قضیه روشن تر بشه .
من میخوام اینو بدونم که اعدادی که مورد نظر هستند در یک سطر از بانک قرار دارند ؟ چطوری ذخیره شدن ؟
تعداد اعداد متغیره هر بار ؟ یا یه تعداد مشخصه ؟ مثلا همیشه 4 تا عدد بررسی میشن ؟