آخرين پست هاي ارسالي انجمن ايران دلفي

تماشای رایگان فیلم ایرانی ، خارجی و کودک آکادمی دلفی
نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11

موضوع: ویرایش جدول

Threaded View

مدیر انجمن b_e_shamlu آواتار ها
    تشکر ها
    149
    تشکر شده 94 بار در 46 ارسال.

پاسخ : ویرایش جدول

اول خدمت شما عرض کنم همانطوری که دوست عزیزمان گفتن حذف سند عملا اشتباه و طبق قانون حسابداری خلاف میباشد .
    برای این منظور خدمت شما عرض کنم که شما باید قبل از هرکاری برنامه را طوری طراحی کنید که سندها به دو صورت باشد، اول پیش نویس سند و دوم سند قطعی ...
    و فقط سندهای پیش نویس قابلیت اصلاح و یا حذف و اضافه داشته باشند و وقتی قطعی شد دیگر اجازه هیچ کاری به آنها ندهی .
    و اما برای اصلاح خدمت شما عرض کنم، سوال شود که میخواهد سند یا ریز سند ، اصلاح یا حذف شود که اگر سند و در این کار به کاربر اختیار بیشتری داده میشود که اگر سند اصلاح شد به دو حالت آیا ریز سند هم اصلاح میشود درصورت جواب دادن بله کلیه ریز سند ها را پاک کن و اگر خیر ریز سند دست نخورد و در خصوص اصلاح ریز سند به برنامه را طور طراحی که مثلا اگر فلان قسمت خالی شد آن رکورد را حذف کند تمام .
    حال شخص میتواند فقط با پاک کردن فلان قسمت مثلا اگر مبلغ بدهکار و بستانکار هردوخالی بود رکورد حذف شود.
    البته میبخشید که زیادی دخالت میکنم .
    دلفی کاران را دوست دارم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 2 کاربر مقابل از b_e_shamlu عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

admin (27 / February / 2015),meyti (26 / February / 2015)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)