من از دو جا قیمت گرفتم که لینکشو میذارم شما هم برید ببینید :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پلن W001 از همش ارزون تره قیمیت سالانه اش 48 هزار تومان و قیمت شش ماهه اش هم 24 هزار تومانه
قیمت های ایران هاست هم که خیلی بالا بود و امکان تغییر به دلخواه کاربر را نداشت . واسه همین هم سراغ ایران هاست نرفتم.
یک قیمت هم از رادکام گرفتم که تصویرشو براتون میذارم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما هم از جاهایی که سراغ دارید قیمت بگیرید ببینیم کی ارزون تر میده
دقت داشته باشید که هاست نباید لینوکس باشه . ممکنه ارزونتر باشه ولی به کار ما نمیاد.
ضمنا در مورد الزامی بودن هاست و دامین باید خدمتتون عرض کنم که هیچ الزامی برای وجود هاست و دامین در ابتدا وجود نداره . فقط داشتنشون باعث تسریع در پیشرفت پروژه میشه . فرض کنید هر کدام از اعضاء گروه که بخواد میتونه توی فولدر خودش با کد خودش تست هایی انجام بده و با سرعت بیشتری نتیجه را در اختیار هم تیمی هاش بذاره ضمن اینکه اینطوری افراد جدیدی که مایل باشند نتیجه کار ما رو ببینند دیگه نیازی نیست که سورس پروژه را در اختیار داشته باشند و مثلا دنبال حل کردن مشکلاتی باشند که هر کدام از ما ممکنه درگیرشون بشیم . ضمنا ممکنه این وسط هم کسی پیدا بشه که از کار تیمی ما خوشش بیاد و سفارش یه پروژه قابل توجه بهمون بده . البته محسنات دیگه ای هم داره که الان وقتش نیست دربارش حرف بزنیم . ولی در هر حال تصمیم گیری باید با خرد جمعی باشه و بنده فقط نظر خودمو گفتم .
علاقه مندي ها (Bookmarks)