سلام
چند توصیه و پیشنهاد دارم که فکر میکنم ممکنه برای دوستان مفید باشه . البته حرف جدیدی نیست . فقط جهت هماهنگی بیشتر عرض میکنم.
پیشنهاد اول (بهینه سازی IDE دلفی) : نرم افزار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] را دانلود و نصب کنید.
پیشنهاد دوم (تهیه تصاویر همراه با توضیحات از محیط کاری شامل فرم ها ، دیاگرام ها ، خطا ها و ...) : نرم افزار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] را دانلود و نصب کنید.
پیشنهاد سوم (یکسان سازی IDE دلفی) : برای استفاده بیشتر از دسکتاپ دلفی در زمان کار بهتر است تغییراتی در محیط آن داده شود . بنده تغییرات دلخواه خود را روی دلفی تنظیم کردم و فایل config آنرا ضمیمه همین پست میکنم . استفاده از یک محیط کاری بین اعضاء یک گروه باعث هماهنگی بیشتر خواهد شد . مثلا فایل های کدی که بین اعضا رد و بدل خواهد شد شکل و شمایل متحدی خواهد داشت و کاربران نیازی ندارند که کد های یکدیگر را فرمت کنند تا برایشان خوانا تر شود . این موضوع در formatting سورس کد بسیار به چشم می آید.
فایل دیگری که ضمیه شده است را باید پس از نصب نرم افزار cnPack استفاده کنید . این فایل یک Backup از محیط دلفی بنده است که توسط cnPack تهیه شده و پس از Restore کردن آن محیط دلفی شما شبیه به دلفی بنده خواهد شد.
علاقه مندي ها (Bookmarks)