سلام
امروز رسما پروژه استارت میخوره
امیدوارم همه چیز خوب پیش بره و اعضاء گروه هم کمک کنند تا سریعتر به نتیجه برسیم
برای شروع تصاویر فرم های پیش بینی شده را بوسیله نرم افزار SnagIt که در پست های قبلی معرفی شد تهیه کردم که به شرح زیر نمایش داده میشوند :
فرم ورود کاربران
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]فرم ثبت نام [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]فرم تغییر رمز عبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرم پروفایل کاربر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]فرم فراموشی رمز عبور
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]فرم انتخاب سطح دشواری بازی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرم بازی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و در انتها هم تصویری از دیاگرام دیتابیس بازی
حالا از دوستان عزیز خواهش میکنم برای ساخت فرم ها پا پیش بگذارند و هر طوری که میتونند یه گوشه کار را بگیرند[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در این مرحله هیچ کدی در فرم ها نوشته نمیشه و فقط باید عناصر فرم شامل TIWEdit ها و TIWGradButton ها در فرم ها قرار بگیرند
میتونید یک BaseForm بسازید و تمام فرم ها را از اون ارث بری کنید . اینطوری فرم ها یکدست خواهند بود . البته همه اساتید به این مسائل وارد تر از بنده هستند .
بنده هم سعی میکنم کلاس های مربوط به بازی را آماده کنم و در پست های بعدی تقدیم کنم .
بعد از این مرحله وارد کد نویسی فرم ها و عناصر آنها میشیم.
علاقه مندي ها (Bookmarks)