سلام و خیلی ممنونم جناب شاملو
چشم در اولین فرصت (احتمالا چند روز آینده) پروفایلم را بروز رسانی میکنم
شما به بنده لطف دارید . در واقع سایر اعضاء هم قرار بود در پروژه بازی آنلاین مشارکت کنند ولی متاسفانه گرفتاری ایشان مانع شد . امید وارم در پروژه های بعدی و با برنامه ریزی دقیق تر این مشارکت پر رنگ تر شود.
در مورد دیدار چهره به چهره که فرمودید غیر از مورد گذاشتن عکس در پروفایل ، فکر میکنم حضور فیزیکی و قرار ملاقات در یک مکان برای همه اعضاء فعلا مقدور نباشد . بنده و سر کار خانم شیر محمدی ساکن تهران هستیم و ظاهرا شما در کرج و جناب meyti هم در کرمانشاه . همچنین admin عزیز هم فکر میکنم در بندرعباس هستند . این پراکندگی و جمع شدن برای قرار ملاقات حضوری مانع بزرگی است . شاید بتوان اعتمادی که مد نظر دارید را با روش های دیگری نیز بدست آورد . باید دید نظر سایر کاربران چیست
امیدوارم بقیه هم در بحث شرکت کنند تا از حاصل این همفکری نتیجه بهتری بدست بیاید
در مورد هزینه هم فکر میکنم از آنچه در اختیار داریم می توانیم بعنوان ابزار کار تیمی بهرمند شویم :
1- حد اقل یک دستگاه کامپیوتر
2- ارتباط اینترنتی
3- دانش (تحلیل پروژه (قبل از اجرا)، مدیریت پروژه (حین اجرا)، کد نویسی و طراحی UI ، تحلیل و طراحی دیتابیس ، بازاریابی و استقرار محصول ، پشتیبانی و ...)
4- داشتن یک وب سایت مخصوص گروه باعث بالا رفتن اعتماد مشتریان احتمالی در آینده خواهد شد.
اینها را می توان به عنوان سرمایه اولیه گروه در نظر گرفت که تقریبا همین الان غیر از مورد 4 را در اختیار داریم
در مورد اشتیاق هر کسی خودش باید نظر بدهد که چقدر مشتاق حضور در چنین گروهی هست . بنده فکر میکنم اگر مشکلات و چالش های تشکیل گروه بدرستی پیش بینی شود ، اعضاء با دید باز می توانند در مورد عضویت و ادامه همکاری تصمیم بگیرند . ممکن است شرایط مالی و مسائلی از این دست بر میزان اشتیاق اعضاء تاثیر گذار باشد.
در انتها باز هم از سایر اعضاء محترمی که هنوز در این بحث شرکت نکرده اند خواهش میکنم نظر خودشان را اعلام کنند تا سریعتر به جمع بندی برسیم.
با تشکر
علاقه مندي ها (Bookmarks)