آخرين پست هاي ارسالي انجمن ايران دلفي

تماشای رایگان فیلم ایرانی ، خارجی و کودک آکادمی دلفی
نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11

موضوع: چگونه کامپوننت مورد نیاز خود را بسازیم

Threaded View

مدیر انجمن مجید آواتار ها
    تشکر ها
    58
    تشکر شده 201 بار در 100 ارسال.

پاسخ : چگونه کامپوننت مورد نیاز خود را بسازیم

با سلام مجدد وعرض پوزش بخاطر تاخیر بوجود آمده

متاسفانه این روزها خیلی سرم شلوغ هست و پیش بینی میکنم روند ارائه مطالب در ابتدای راه با کندی پیش بره . البته سعی خواهم کرد که در آینده هفته ای یک بار مطالب را بروز رسانی کنم . امیدوارم براتون مفید باشه.
    مطالبی که از پست بعد توسط بنده درج خواهد شد بر اساس ترجمه یک فایل پی دی اف حاوی 163 صفحه خواهد بود . سعی میکنم هر جا که لازم بود از تصایر و سورس ها و مثال های جدید استفاده کنم. ضمنا فایل پی دی اف مذکور را هم در همین پست ضمیمه خواهم کرد تا هر کسی خواست سریعتر ادامه بده . و در همینجا هم اگه کسی هست که مایل باشه در این زمینه با بنده همکاری کنه (فی سبیل الله) خوشحال میشم اعلام آمادگی کنه.

- کامپوننت چیست؟
    پاسخ این سوال در مقدمه فایل پی دی اف وجود داره که در پست بعدی ارائه خواهد شد.

- چرا باید از کامپوننت های استاندارد استفاده کنیم؟
    منظوراز کامپوننت های استاندارد ، کامپوننت هایی هست که در کد نویسی آنها اصول و قواعد شیء گرایی رعایت شده ، همچنین نیاز کاربر در طراحی اولیه آن دیده شده باشد. کامپوننت های زیادی در این سالها برای اهداف متنوعی توسط برنامه نویسان سراسر دنیا ایجاد شده و همه ما کم و بیش از تعدادی از آنها در کار های خودمون استفاده کردیم . اگر چه نمیشه از روی ظاهر کامپوننت درباره استاندارد بودن یا نبودنشون قضاوت کرد ولی میشه از روی عملکرد بسیاری از کامپوننت ها به یک سری از ویژگی هاشون پی برد . مثلا بعضی از کامپوننت ها پس از قرار گرفتن روی فرم بخشی از کاری که قراره در RunTime اجرا کنند را در Design Time اجرا می کنند! و یا در بعضی موارد پس از استفاده در پروژه متوجه می شید که کامپوننت باگ داره و باعث مثلا کندی یا خطا هایی میشه که در زمان طراحی به اونها توجهی نشده . تشخیص استاندارد بودن یا نبودن یک کامپوننت کار ساده ای نیست چون اغلب کامپوننت ها با فایل dcu ارائه میشن و به همین دلیل شما نمی تونید کد های کامپوننت را از نظر اصول و قواعد بررسی کنید تا قضاوت درستی دربارشون بکنید. البته بعضی از کامپوننت ها هم با سورس ارائه میشن که میشه اونها رو بدقت تحلیل کرد. اما تجربه ثابت کرده معمولا کامپوننت هایی که توسط شرکت های معتبر و با سابقه تولید میشه و مدام در حال دیباگ هست تا نسخه های جدید و سازگار با ورژن های بالاتر دلفی را به بازار عرضه کنند ، کمترین ایرادات را دارند و با استفاده از روش های استاندارد و رعایت اصول و قواعد شیء گرایی تولید شدند.

- چه وقت باید سراغ کامپوننت های آماده در اینترنت رفت؟
    اگه دانش این کارو ندارید و یا نمی تونید برای ساخت کامپوننت مورد نظر خودتون وقت بذارید و یا حدس میزنید ممکنه قبلا کسی کامپوننت مورد نظر شما رو ساخته ، بد نیست توی اینترنت یه جستجویی بکنید .
    اما یادتون باشه هر چه بیشتر پروژه هاتونو با این روش پیش ببرید در آینده با مشکلات جدی تری روبرو می شید . کم نیستند دلفی کارانی که با همین طرز فکر پروژه هایی را با دلفی های 6 یا 7 انجام دادند و حالا برای مهاجرت به نسخه های بالاتر بدلیل عدم وجود نسخه های جدید کامپوننت های استفاده شده در پروژه ، امکان بروز رسانی نرم افزارشونو ندارند.

- معایب و مزایای استفاده از کامپوننت های پولی (کرک شده) و یا رایگان چیست؟
    منظور از کامپوننت های رایگان ، عدم پرداخت پول توسط ما ایرانی ها بابت بدست آوردن کامپوننت های پولی (کرک شده) است. اصولا استفاده از هر نرم افزار کرک شده ای درست نیست . اما تعریف ما از درست و غلط در کشور عزیزمون با بقیه نقاط دنیا کمی فرق داره . ما مجبوریم بدلیل تحریم های بانکی ، تحریم هایی که بعضی تولید کنند گان نرم افزار برامون در نظر گرفتند، سیاست های دولتمردان خودمون ، در آمد ناکافی و (وضع نامناسب اقتصادی ) برای خرید نسخه های اصل و ... مجبور باشیم به نسخه های کرک شده رو بیاریم. شاید عدم پرداخت پول یکی از مهمترین مزایای استفاده از این کامپوننت ها باشه ولی مهمترین ایرادش اینه که شما نمی تونید بعنوان یک مشتری با شرکت تولید کننده در ارتباط باشید و انتظار دریافت آپدیت های رایگان داشته باشید . باید همیشه دنبال نسخه های جدید کرک شده بگردید . بماند که ممکنه اون محصول بدرستی کرک نشده باشه یا حتی نسخه های نصبی هم آلوده به بد افزار یا ویروس باشند.

- چه مجموعه کامپوننت هایی جزء بهترین ها هستند؟
    بنده JEDI ، TMS و DevExpress را تجربه کردم
    البته بین این سه تا هم از JEDI بیشتر خوشم اومد
    باید دید بقیه کاربران چه نظری دارند

- چگونه می توان یک کامپوننت برای نیاز خود بسازیم؟
    اگه عمری بود و خدا کمک کرد و خودم هم همت داشتم سعی میکنم این بحث را تا انتها ادامه بدم . امیدوارم در پایان ، پاسخ مناسبی به سوال بالا داده باشم.

ضمنا در همین ابتدا بابت ضعف های احتمالی در ترجمه از همه اساتید عذر خواهی میکنم . امیدوارم با راهنمایی هاشون به بنده و خوانندگان عزیز کمک کنند.
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده
    • نوع فایل: pdf CWG.PDF‏ (888.6 کیلو بایت, 50 نمايش)
    ویرایش توسط مجید : 07 / October / 2016 در ساعت 08:17 PM

2. 4 کاربر مقابل از مجید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

admin (07 / October / 2016),b_e_shamlu (13 / October / 2016),hodhodlale (19 / December / 2016),meyti (10 / October / 2016)