آخرين پست هاي ارسالي انجمن ايران دلفي

تماشای رایگان فیلم ایرانی ، خارجی و کودک آکادمی دلفی
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: مشکل با کامپوننت i18n

  1. #1
    کاربر سایت countesss آواتار ها
    تاریخ عضویت
    February 2015
    نوشته ها
    2
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 2 بار در 1 ارسال.

    مشکل با کامپوننت i18n

    سلام خدمت اساتید محترم
    من یک مشکل اساسی با کامپوننت تاریخ در i18n دارم وقتی میخوام تاریخ شمسی که داخل دیتابیس ذخیره شده رو فراخونی کنم و در datepicker این کامپوننت نشون بدم تاریخ رو اشتباه نشون میده مثلا تاریخ 1393/12/02 رو نشون میده 0777/09/12 من برای این کار از این دستور استفاده میکنم
    کد:
    IntlDatePicker1.Date:=ADOQuery1.FieldValues['tarikh'];
    ممنون میشم بگید مشکلم کجاست

  2. #2
    مدیر انجمن javad_rajabloo آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    گنبد کاووس
    سن
    9
    نوشته ها
    71
    تشکر ها
    21
    تشکر شده 30 بار در 18 ارسال.

    پاسخ : مشکل با کامپوننت i18n

    فیلد tarikh از نوع text و 10 کاراکتری قرار بدین
    کد:
    datepicker1.text:=ADOQuery1.FieldValues['tarikh'];

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •