بهترین سایت های فروش روغن پارس بابک
احتمالا بدونید که روغن های صنعتی چی هستند و دقیقا چه کاری رو انجام میدن. در واقع روغن های صنعتی یک سری از روغن های بسیار پر کاربرد برای دستگاه های صنعتی هستند. روغن صنعتی انواعی مختلف دارند از جمله روغن پار س بابک یکی از برترین روغن های موجود در بازار هست. در واقع شرکت های بسیار معتبر زیادی هستن که تو این زمینه یعنی روانکار های صنعتی فعالی میکنن ولی چندتا از برترین های اونها، شرکت شل و شرکت موبیل هست که به صورت جهانی کار میکنن.
یکی از بهترین روغن های صنعتی روغن پارس بابک هست. روغن هیدرولیک پارس بابک در لیست روغن های برتر صنعتی قرار دارد و همینطور جزو دسته روغن هیدرولیک پارس می باشد. این روغن صنعتی در بسیاری از سیستم های هیدرولیکی مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین در بسیاری از کمپرسور ها هم از روغن پارس بابک استفاده می کنند.

قیمت روغن هیدرولیک پارس بابک در بسیاری از موقع قیمت مناسب تری نسبت به بسیاری از برند های خارجی و همینطور ایرانی خود دارد. روغن هیدرولیک پارس بابک از کیفیت خوبی برخوردار است چرا که شرکت نفت پارس در سال های متعدد نشان داده که محصولات تولید شده از این شرکت کیفیت خوبی را دارد.
خب بریم سراغ بهترین سایت هایی فروش روغن صنعتی

1- دیجیکالا ( digikala.com ): دیجیکالا روهمه میشناسیممی دونیم که بسیاری از کالا ها داخل این سایت فروخته میشه اما در نظر داشته باشید که خیلی از کالا های یا روغن های صنعتی هم هستن که در این سایت فروخته نمیشن. مثلا روغن های بشکه ای که اصطلاحا به اسم روغن صنعتی میشناسیم رو داخل این سایت نمیفروشن ولی روغن های کم لیتر مثل یک لیتری یا 5 لیتری رو داخل این سایت میفروشن.
در واقع دیجیکالا سعی کرده که بیشتر به بخش عمومی موضوع توجه داشته باشه و کالا های عمومی رو در معرض دید و فروش قرار بده. دیجیاکالا قیمت های بدی نداره اما بهتره که روغن مورد نظر رو از سایت هایی که در اصل فقط کارشون فروش روغن صنعتی هست خریداری کنید.

2- تراور ( taravar.com ): نمیدونم چقدر با سایت تراور ( taravar.com ) آشنا هستید اما یکی از سایت های خیلی خوب در زمینه فروش روغن صنعتی هست. در واقع سایت ترور رو از این جهت خیلی ها میشناسند که هم قیمت خوبی داره و هم پشتیبانی خوبی داره. یادم میاد حدود 5 ماه پیش که میخواستم برای کارخونه روغن صنعتی بخرم، از تراور خریداری کردم. زشون راضی بودم و الان هم ازشون خرید می کنم و تقریبا همه جا هم تبلیغشون رو می کنم که دیگران هم ازشون خرید کنن.
3- ایستگاه ( istgah.com ): یکی از سایت های خیلی خوب که میشه در مورد با روغن صنعتی رو داخل این سایت پایش کنید، سایت ایستگاه یکی از سایت های بسیار قدیمی آگهی هست. در واقع یکی از برترین سایت های آگهی در بین تمامی سایت های آگهی این سایت هست. در واقع داخل سایت های ایستگاه میشه هر نوع محصولات صنعتی رو به فروش گذاشت.

4- ایران تجارت ( iran-tejarat.com ): ایران تجارت هم یکی از سایت های بسیار قدیمی در حوزه فروش محصولات هست. در واقع این سایت هم یکی از سایت های آگهی های رایگان هست که میشه در این سایت هم تقریبا همه چیز پیدا کرد. داخل سایت ایران تجارت هم میشه سایت روغن های خوبی خریداری کرد. در واقع داخل سایت ایران تجارت هم مثل ایستگاه بسیاری از شرکت ها هستند که آگهی خودشون رو در این سات ه نمایش میزارن و می توندی از اینها استفاده کنید برای خرید روغن صنعتی.