با سلام مجدد خدمت شما عزیزان
فایل انتهایی را برای شما ارسال میکنم یعنی قسمت دوم برنامه گفته شده
حال اگر دانلود کردید اگر سوالی بود و یا خواستیم که ادامه بدهیم میتوانید درخواست ها را ارسال کنید
با سلام مجدد خدمت شما عزیزان
فایل انتهایی را برای شما ارسال میکنم یعنی قسمت دوم برنامه گفته شده
حال اگر دانلود کردید اگر سوالی بود و یا خواستیم که ادامه بدهیم میتوانید درخواست ها را ارسال کنید
دلفی کاران را دوست دارم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
admin (22 / February / 2015)
با تشکر از فعالیتهای مفیدتون.
دو تا ویرایش رو اگه لحاظ کنید پروژه بهتر خواهد شد.
1.فیلد تاریخ تولد رو در دیتابیس به Type تکست (Text) و طول 10 ببرید. نام فیلدتون : DataTavalod_PRS
2.در سمت دلفی در ADO Query فیلد مربوط به تاریخ تولد (ADOQ_1DataTavalod_PRS) رو با Mask زیر بپوشانید.
همچنین اگر بتونید Key press ها رو تنظیم کنید که با فشردن Enter به تکست باکس بعدی جابجا بشه و در انتها هم عملیات درج انجام بشه خیلی بهتر خواهد بود.کد:!9999/99/00;1;_
مثال :
جسارتا این آموزش ها رو برای بهتر شدن پروژه و دوستان مبتدی ارسال کردم واگرنه مهندس شاملو خودشون استاد بنده هستند و احتمالا در فازهای بعدی قصد اعمال این عملیات رو داشتند.کد:procedure TForm1.DbEdit_NAIM_PRSKeyPress(Sender: TObject; var Key: Char); begin if key=#13 then begin DbEdit_FNAIM_PRS.SetFocus; end; end;
موفق و موید باشید.
دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...
hooch (05 / March / 2015)
علاقه مندي ها (Bookmarks)